Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyetek jók!
minek higyek,kinek higgyek,ha már a Bibliának sem hihetek? ez majdnem verslett
ne higyj a 'szóbeszédnek'
mi az a fáma
Ki mondotta ,hogy a Te hátad megett? Csak Neked van hátad? Asszed? Mi? He?
Szerelemes vagy? akkor szokott a fáma szerint.....vagy nem a fáma szerint.....( ebbe megint belebonyolódtam )
kicsit igen
Ha AZÉRT, akkor örülök!
hát nekem volt de úgy elsóztam a kaját
Sziasztokjóétvágyatkívánok!

Ki beszél a hátam mögött? Mindenki.... mert a fal felé fordultam, tehát mindenki a hátam mögött van.....
na ez a tuti megközelítése a dolgoknak!
Na tépek táplálkozni egyet,aztán megyek dolgomra,nem leszek bennt a boltban, ha valaki jönne hozzám,akkor csörr előtte,
mentem a suliba a kölökért,pááá
balhééé?legalább zajlik az élet egy kicsit
az önmagában nem baj....sőt,néha még kell is!
Csak ebből amit írtam,megint ne legyen balhé,mert akkor
lett?,nekem folyamatosan az van
ezlemaradt az előbb
Szófosásom lett De hát evvel együtt kell élni...
tényleg túl hosszúra fogtad
Ezé szeretem a "bunkó fejedet"!
rajtunk kívűl mindenki tökéletes,fedhetetlen és nincs semmi vaj a füle mögött,,,,,elöbb azon kéne elgondolkozni,miután magába néz az ember,hoigy mit fújok a másikra,menjivel különb annál akit fikáz,,,,,,,,igy vélem tisztelet a kivételnek,akinek nem inge,de akinek igen,az varrja magára
Szó szerint!
De mégegyszer mondom,nem akartam bántani senkit,ez csak a pillanat hozta ,hogy leírtam ezeket a gondolatokat,nem csak negatív dolgokat írtam,sőt a fajsúlyos dolgok azok számomra a pozitív dolgok voltak,és szeretlek Benneteket
szerintem úgy érti,,,,hallottam ezt azt,,,nekem is ment a hátam mögött ,hogy miért estem el,stb....de az meg furcsa,hogy én meg belemondom ahogy van,ha nem tetszett,azt én vagyok a bunkó,mert ki mertem mondani.....inkább így,mint felszinesen
igen ezt hogy érted kibeszéltek a hátam mögött