na ez a tuti megközelítése a dolgoknak!
Na tépek táplálkozni egyet,aztán megyek dolgomra,nem leszek bennt a boltban, ha valaki jönne hozzám,akkor csörr előtte,
rajtunk kívűl mindenki tökéletes,fedhetetlen és nincs semmi vaj a füle mögött,,,,,elöbb azon kéne elgondolkozni,miután magába néz az ember,hoigy mit fújok a másikra,menjivel különb annál akit fikáz,,,,,,,,igy vélem tisztelet a kivételnek,akinek nem inge,de akinek igen,az varrja magára
Szó szerint!
De mégegyszer mondom,nem akartam bántani senkit,ez csak a pillanat hozta ,hogy leírtam ezeket a gondolatokat,nem csak negatív dolgokat írtam,sőt a fajsúlyos dolgok azok számomra a pozitív dolgok voltak,és szeretlek Benneteket
szerintem úgy érti,,,,hallottam ezt azt,,,nekem is ment a hátam mögött ,hogy miért estem el,stb....de az meg furcsa,hogy én meg belemondom ahogy van,ha nem tetszett,azt én vagyok a bunkó,mert ki mertem mondani.....inkább így,mint felszinesen
Ki beszél a hátam mögött? Mindenki.... mert a fal felé fordultam, tehát mindenki a hátam mögött van.....
Na tépek táplálkozni egyet,aztán megyek dolgomra,nem leszek bennt a boltban, ha valaki jönne hozzám,akkor csörr előtte,
Csak ebből amit írtam,megint ne legyen balhé,mert akkor
De mégegyszer mondom,nem akartam bántani senkit,ez csak a pillanat hozta ,hogy leírtam ezeket a gondolatokat,nem csak negatív dolgokat írtam,sőt a fajsúlyos dolgok azok számomra a pozitív dolgok voltak,és szeretlek Benneteket