remélem idén nyárig összekeresem az árát :) már másfél éve gyüjtök rá, csak mindig elmegy másra :S remélem összejön nyáron :) csak az a baj h 4 évnél idősebb nincs és igy a használtak közt is drága van csak :S legalább is nekem drága :)
Szerintem nem kell feltétlen nagyon márkás és drága.
Én anno két lehetséges közül választottam, az első az a fajta, ami a két utolsó képen van -amit felraktál- és a másik a Zandona.
tudtommal mindkettő olasz és nem olyan "bohóc" cucc, mint az ufo....
A képen láthatóból nem volt akkora (annyi tagú), ami nekem lett volna így maradt a másik.
Kényelmes legyen, rád simuljon....a bőrruha úgyis szorítja ...stb.
Én ilyet vettem (kép) és teljesen elégedett vagyok vele, masszív, stabil.... amit ennek a használata segít, azt ez is tudja.... ha nagyon gáz van, akkor meg úgyis mindegy, hogy mi van rajtad...
Ja és 20e alatt volt az ára.
Gerincprotektorból milyet célszerű venni
Érdemes egy drágább márkát választani,vagy az olcsóbb 'noname'
ugyanazt tudja
Valamilyet szeretnék venni,de ha nem muszáj nem adnék érte 30-40 ezret
Ha valakinek van hasznos infója azt lökje ide
Ez nEM ÉN VOLTAM,EZ A Nemhetero Kykee itt szervizel,és közben begusztustalankodik a nevemben mindenhova, mea culpa!
Bocsi ! Én ilyet nem írok ide......mostanában már többször előfordult,hogy más miatt voltam kénytelen ide beírni,ezután tartózkodni fogok ettől,Mégegyszer bocsi!
Levegőben is GSR-rel
15 órát repült Apolló C-17 Jet Star Suzuki GSR 600 motorral (2005-ös fejlesztés, motorkerékpárként 300 km-t üzemelt, a teljesítmény- és nyomatékgörbéje szerint sárkányra ideális) építkezés miatt egyben eladó. A motor nagyon csendes, a fogyasztása alacsony, a teljesítmény-tartaléka nagy (2 személlyel 50% alatt terhelt). Immobilizer, kuplung be van építve. A papírjai rendben vannak.
Ár : HUF 2,550,000.00 Tel.: 70-3856464 70-3856464
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/haszn
altmotorok/151387/SUZUKI_GSR_600_K6_.html
k/78279/SUZUKI_GSR600_Fekete_.html
ez tök olcsó csak biztos van vmi gyikja, pl müszaki sincs rajta 1épként nem drága km sem sok...csak kép sincs :(
Tuti ábra!
(bár kicsit tojás az a hátsó kerék...
Szerintem nem kell feltétlen nagyon márkás és drága.
Én anno két lehetséges közül választottam, az első az a fajta, ami a két utolsó képen van -amit felraktál- és a másik a Zandona.
tudtommal mindkettő olasz és nem olyan "bohóc" cucc, mint az ufo....
A képen láthatóból nem volt akkora (annyi tagú), ami nekem lett volna így maradt a másik.
Kényelmes legyen, rád simuljon....a bőrruha úgyis szorítja ...stb.
Én ilyet vettem (kép) és teljesen elégedett vagyok vele, masszív, stabil.... amit ennek a használata segít, azt ez is tudja.... ha nagyon gáz van, akkor meg úgyis mindegy, hogy mi van rajtad...
Ja és 20e alatt volt az ára.
Gerincprotektorból milyet célszerű venni
Érdemes egy drágább márkát választani,vagy az olcsóbb 'noname'
ugyanazt tudja
Valamilyet szeretnék venni,de ha nem muszáj nem adnék érte 30-40 ezret
Ha valakinek van hasznos infója azt lökje ide
Bocsi !
15 órát repült Apolló C-17 Jet Star Suzuki GSR 600 motorral (2005-ös fejlesztés, motorkerékpárként 300 km-t üzemelt, a teljesítmény- és nyomatékgörbéje szerint sárkányra ideális) építkezés miatt egyben eladó. A motor nagyon csendes, a fogyasztása alacsony, a teljesítmény-tartaléka nagy (2 személlyel 50% alatt terhelt). Immobilizer, kuplung be van építve. A papírjai rendben vannak.
Ár : HUF 2,550,000.00 Tel.: 70-3856464 70-3856464