Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
600 ccm, 4 hengeres GSR600 motor, hengerenként 16 szelepes, 100 Le (8000 1/min), víz,

Sziasztok!
vagy ez kevés km, első tulaj

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/haszn
altmotorok/151387/SUZUKI_GSR_600_K6_.html
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/78279/SUZUKI_GSR600_Fekete_.html

ez tök olcsó csak biztos van vmi gyikja, pl müszaki sincs rajta 1épként nem drága km sem sok...csak kép sincs :(
Illetve 3 éveset vagyis K7-est....
Már lehet találni 1M alatt is kicsivel, akár 2 éveset is........ sajnos nagyon lement az ára
remélem idén nyárig összekeresem az árát :) már másfél éve gyüjtök rá, csak mindig elmegy másra :S remélem összejön nyáron :) csak az a baj h 4 évnél idősebb nincs és igy a használtak közt is drága van csak :S legalább is nekem drága :)
szerelem első látásra...de szép is az én is így voltam a hayával
ez a képet láttam elösször erről a motorról és egyből beleszerettem :) szerintem nem csoda :)
a jó kis kukoricaföld
eredeti kép
Nem rosszallóan írtam.....

Tuti ábra!
jóóójaz
Szééééép!

(bár kicsit tojás az a hátsó kerék... )
tőlem nektek szeretettel :)
Szia!

Szerintem nem kell feltétlen nagyon márkás és drága.
Én anno két lehetséges közül választottam, az első az a fajta, ami a két utolsó képen van -amit felraktál- és a másik a Zandona.
tudtommal mindkettő olasz és nem olyan "bohóc" cucc, mint az ufo....
A képen láthatóból nem volt akkora (annyi tagú), ami nekem lett volna így maradt a másik.
Kényelmes legyen, rád simuljon....a bőrruha úgyis szorítja ...stb.

Én ilyet vettem (kép) és teljesen elégedett vagyok vele, masszív, stabil.... amit ennek a használata segít, azt ez is tudja.... ha nagyon gáz van, akkor meg úgyis mindegy, hogy mi van rajtad...
Ja és 20e alatt volt az ára.
Fiúk-lányok!

Gerincprotektorból milyet célszerű venni
Érdemes egy drágább márkát választani,vagy az olcsóbb 'noname'
ugyanazt tudja
Valamilyet szeretnék venni,de ha nem muszáj nem adnék érte 30-40 ezret
Ha valakinek van hasznos infója azt lökje ide
Szasztok!
Na azé !
Ez nEM ÉN VOLTAM,EZ A Nemhetero Kykee itt szervizel,és közben begusztustalankodik a nevemben mindenhova, mea culpa!
Bocsi ! Én ilyet nem írok ide......mostanában már többször előfordult,hogy más miatt voltam kénytelen ide beírni,ezután tartózkodni fogok ettől,Mégegyszer bocsi!
köcsögök
Levegőben is GSR-rel
15 órát repült Apolló C-17 Jet Star Suzuki GSR 600 motorral (2005-ös fejlesztés, motorkerékpárként 300 km-t üzemelt, a teljesítmény- és nyomatékgörbéje szerint sárkányra ideális) építkezés miatt egyben eladó. A motor nagyon csendes, a fogyasztása alacsony, a teljesítmény-tartaléka nagy (2 személlyel 50% alatt terhelt). Immobilizer, kuplung be van építve. A papírjai rendben vannak.
Ár : HUF 2,550,000.00 Tel.: 70-3856464 70-3856464