A háttértelefonos szervezkedések,intrikák,a sokszor a másik háta mögött való lejáratási kísérletek,a rosszindulatú félremagyarázása a dolgoknak......EZT HOGY ÉRTED?
Néha fellobog a tűz,és könnyesre röhögöm magam,(ez az egyik célja a látogatásaimnak ), és nagyon nagy szeretetet érzek az itt lévők iránt,de ugyanakkor meg azt látom,hogy ellaposodik néha annyira,hogy ....nem akarok csúnya szavakat használni,"bazmegolós-szmájli" meg nincsen
És a sértődések is kezdenek gyakoribbá válni.....illetve lehet ,hogy nem lettek gyakoribbak,csak a fellángoló tréfás részek számának apadása miatt fajlagosan többnek látszik....(lassan elveszítem a fonalat b@sszameg )
A háttértelefonos szervezkedések,intrikák,a sokszor a másik háta mögött való lejáratási kísérletek,a rosszindulatú félremagyarázása a dolgoknak, az viszont nagyon degradáló,és elszomorító,és megvetendő részemről!
Cserébe volt pár emberben Óriási kellemes csalódásom ,és ezért már megérte ,hogy eddig itt voltam
Ez most nagyon szívemből jött,és tényleg sajnálom ,hogy elmegy innen a Jocee,és magamat is sajnálom egy kicsit!(emberi gyarlóság )
Bocsi,ha túl hosszúra fogtam!
Nem akartam rosszakat írni,csak így kijött belőlem,és bocsi,ha kissé zavarosan,vagy helyenként nem teljesen szabályszerűen fogalmaztam,de ezt az emocionálisan felizzott idegrendszerem okozta valószínűleg ( vagy a mély szubkultúráltságom )
melyik fórumnak?ennek vagy az LFP-nek? ez mizu az tutifix .......sajnos sehol nem az van ,amit várnbak az emberek,sok a szar,mindenki nehezebben viseli a dolgokat,ráadásul kevessebb a pénz,,,,,,,és még nincs vége a válságnak,,,,még csak most jön a második hullám,,,,,almádiban már szinte csak a pékség,a cba a benzinkutak vannak nyitva,,,,ahol lakom már csak a kocsma és a tabak van nyitva,,,minden más már bezárt,,,,,még jó hogy kiszállással dolgozhatok,,,,tegnap este 6kor is hívtak,eladtam két mobilt,meg egy szerviz volt,csak autóztam 12kmet érte
Jocee!
Köszi,a jókivánságokat,de én az előbb próbáltalak hívni,nem vagy elérhető,,,,,,,mi a baj?nem lehet segíteni,vagy úgy gondolod,hogy ez a megoldás,hogy hátat fordítasz nekünk?ezt nem teheted ,,,,,tudod,felelős vagy azokért,akiket megszelidítettél,és megszerettek téged!Ha dumálni akarsz,tudod,hogy hol találsz,,,,,ha úgy gondolod,hogy valamiben tudok segíteni,akkor keress bátran,,,,, amit te ajánlottál,az viszonzom én is,ne várj mást tőlem
És a sértődések is kezdenek gyakoribbá válni.....illetve lehet ,hogy nem lettek gyakoribbak,csak a fellángoló tréfás részek számának apadása miatt fajlagosan többnek látszik....(lassan elveszítem a fonalat b@sszameg
A háttértelefonos szervezkedések,intrikák,a sokszor a másik háta mögött való lejáratási kísérletek,a rosszindulatú félremagyarázása a dolgoknak, az viszont nagyon degradáló,és elszomorító,és megvetendő részemről!
Cserébe volt pár emberben Óriási kellemes csalódásom ,és ezért már megérte ,hogy eddig itt voltam
Ez most nagyon szívemből jött,és tényleg sajnálom ,hogy elmegy innen a Jocee,és magamat is sajnálom egy kicsit!(emberi gyarlóság
Bocsi,ha túl hosszúra fogtam!
Nem akartam rosszakat írni,csak így kijött belőlem,és bocsi,ha kissé zavarosan,vagy helyenként nem teljesen szabályszerűen fogalmaztam,de ezt az emocionálisan felizzott idegrendszerem okozta valószínűleg
Ez a mizu!
És .............a többit tudod.......
Köszi,a jókivánságokat,de én az előbb próbáltalak hívni,nem vagy elérhető,,,,,,,mi a baj?nem lehet segíteni,vagy úgy gondolod,hogy ez a megoldás,hogy hátat fordítasz nekünk?ezt nem teheted
Sziasztok!
Igen, majd lánc cserénél fog változni....
Van még itt valaki?