Na szóval mégegyszer,UTOLJÁRA! leírom:
A korona aranyszínű legyen,és a piros kör külső határolóvonala(ami most fekete) az is arany legyen. És este feldobok mégegy lehetséges verziót,annál meg csak egy korona kellene fölé!
Köszönöm!
Ja,de ha felülről tekintünkn rá,kissé dőlt szögből,akkor a torzítás mértéke nő,és nem a valós képet látjuk,vagyis nem is azt látjuk amit látunk! Erre céloztál,ugye?
Miiiii aaaaaaz?
Nem igaz, hogy nincs ott semmi......? Mert ha semmi nicsen, akkor épp az, hogy van
Mert ha semmi nincs, az már valami..... az meg ugye már nem semmi! És az meg már valami!
Joreggelt! ÉBRESZTŐ! Ha én nem alhatok.....
Indulok Polákországba melózni! -18 C fok van arra!
Húúúhh!
Szombaton olvaslak benneteket, addig csak kemííínyen!
Ahogy máskor, kocsi felemel, csavar kicsavar, "fekete cső" lóg a kocsi alatt... csavar be, szűrő le, szűrő fel.... olaj beönt.... ennyi.
De nem csak olajcsere van áááááám..... ez a hét kemény volt eddig..... ráadásul mától egyedül vagyok, kollégám lebetegedett..... bár ha ott volt, se csökkent nagyon az én melóm
A korona aranyszínű legyen,és a piros kör külső határolóvonala(ami most fekete) az is arany legyen. És este feldobok mégegy lehetséges verziót,annál meg csak egy korona kellene fölé!
Köszönöm!