Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem azt mondtam hogy ezt vedd meg....
az a méret ami neked kell ennek a fele.... a képet csak azért tettem fel hogy tudd hogy néz ki.... az ami nekem volt, az óra része kb 3centi átmérőjű..... viszonyitsd hozzá a csatlakozót..... ugyehogyugye?
ellenben olcsó
a motortérben elfér
Addig ok, csak ugye nekem a vákuumos nyomáskompenzálóval ellátott mérőórás benzinnyomás szabályzó lenne a tutttiiiiiii
nagyitott kép, adnak hozzá 2 csonkot amit bele kell tekerni, a csonkok végei olyanok mint a hollander, csak ráhuzod a csövet, 1-1 bilincs oszt hali.... 8milis csövet tettem én is rá....
Ennek őrült nagy a csőátmérője, nekem 6-os vagy 8-as a cső, amibe bekerülne...... Meg ez olyan durung, neeeem?
ezen az oldalon megtalálod
megrendelheted ha akarod, kipostázzák....
Most...... vonatot szereltem a gyereknek
ilyetet használtam én,,,,, benyához,,,,, turbonyomáshoz,,,,, dieselhez....sose nem vót semmi baja.... tökéletesen műxik vele minden.....
Sziasztok!

Ha valakit érdekel gyári fejidomszett GSR600-hoz keressen meg a djdezzo'kukac'gmail.com-on.
Amit tudni kell róla:
- teljesen zsírúj
- gyári metál-szürke (emlékeztek a K6-os szürke szín)
- jelenlegi új ár 73 ezer, van aki régen még 55-ért meg tudta venni. Na ez alku nélkül 35-ért vihető.
itt vagy Gino?
akkor ne keresgesd, elmeek 7 végén oszt megveszem neked.....
bedobom a kocsiba, ugyis járok pesten oszt jól odaadom....
az állat
szia papi
Hali
Értem, de ne igazán járok arrafelé..... valahol Bp-n kéne találnom, de olyan árban.
nem, nem költöztek el.... ott van a kossuth utcán, az árpád útról nyílik a körforgalomtól kb 50méter....
azé írtam az árpádot, mert azt könnyebb megtalálni....
Szeva Koma
Hát látom nem nagyon van vevő az ökörködésre
Meg sok az intrika
Kevés a kritika...... Hmm......
Na sziasztok!
hámmivanitt? semmi?
mondtam én neked hogy valami nem stimmel a sráccal
hogy mik vannak itt?
Hát ......