Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyet nekem nem mond.... minden reggel ötkor kelek.... ő még olyankor szunya....6kor már reggeliznem kell, mert 8kor edzés, és addig még ki kell mennem az emberemhez....
Motorosruha exportra,a bőrükből? ez tetszene,de a büdösségével mi lessz?
má megen gond velük mi?
hát előszö is levágni oan rövidre a kezüket ,aztán ugrálhatnak na mien 5let?
Te Á-t látsz a dolgokon?
Hát hogyan néz már ki, hogy mindenre Á van írva.....
Moderátor: Gyere apukám aludni, ne írogassál már egész éjjel a hülye fórumodba, mert reggel megint alig lehet kirobbantani majd az ágyból!
át akarnak állandóan verni,de átlátok a dolgokon,levágom egybűl,mi a festészet,és nemtecciknekik e
nem hínak kocsmába,lapátoltatni akarnak,aztán huzatot akarnak csinátatni,meg ijesmik
Oké, akkor az enyém........ de én egész este állítható benzinnyomás szabályzót keresek a neten..... occsóé :)
De most már az enyém? Neeem?
Tudnak ezek az Aussie-k! Ott van nekik a rengeteg kenguru, szaporodnak mint a patkányok, a húsa rágós, teje kevés, és egyszercsak bing, valakinek eszébe jut a bőre! Mi meg vagyonokért megvesszük. Nem lehetne a magyar "kenguruk" bőrével is kezdeni valamit?
moderátor sok pízért bevállalom
ne kérd.... a tied lehet... mié mi van itt?
Mi van itt kérem.....
megent beszívtál....

1 szónak is 100a vége.... csinálok magamnak egy internetes oldalt.... csak én irhatok bele senki más.... olyan csúnyán, vagy szépen beszélek benne ahogy akarok, és a moderátort minden nap pofán fogom vágni ha beugat.....

akkó honnan szedtem én azt a kurv@ öccázmittoménhányat? ....ezt nem értemmá
Bocsánat,valós!
ez "csak" 998ejuró....
biztos vééékkkiárusítás vót....
Nem 54-es méret, hanem 54-es KÖRZET!
öccáznyócvanezeré vetted? akkó a magnézium,az valójában gyémántplatinaarany(edzett)és valami ufópilóta bürkéből van....tuti
Igen, mer aztán idejön a predátor és jól kiutál!
szépen beszéjé.... itt ilyet nem mondunk hogy huje... ez nem az elefpé.... éééérted má bazzzmeg...

Ezt mávártam, huje Totor!
melőtt megvettem az enyémet, párat felprószátam.... berikbe olyat mutattak hogy nem tudtam kiegyenesedni benne, a dainese, igaz egy régebbi modell(2007) de uj marhabőr olyan nehéz volt mintha mélytengeri búvárruha lett volna rajtam.... ezé vettem meg az arlen ness-t... kenguru, mindnhol protektor, és nem több mint 5, 8kg....
Én dlo ecips vagyok, nekem elég az igéret, nem kell a bizonyiték
Henti új szabadalma...... ezt nem tommiaz?
egy kicsit nem figyelnék ide,rögtön horror lenne....