ilyet nekem nem mond.... minden reggel ötkor kelek.... ő még olyankor szunya....6kor már reggeliznem kell, mert 8kor edzés, és addig még ki kell mennem az emberemhez....
át akarnak állandóan verni,de átlátok a dolgokon,levágom egybűl,mi a festészet,és nemtecciknekik e
nem hínak kocsmába,lapátoltatni akarnak,aztán huzatot akarnak csinátatni,meg ijesmik
Tudnak ezek az Aussie-k! Ott van nekik a rengeteg kenguru, szaporodnak mint a patkányok, a húsa rágós, teje kevés, és egyszercsak bing, valakinek eszébe jut a bőre! Mi meg vagyonokért megvesszük. Nem lehetne a magyar "kenguruk" bőrével is kezdeni valamit?
1 szónak is 100a vége.... csinálok magamnak egy internetes oldalt.... csak én irhatok bele senki más.... olyan csúnyán, vagy szépen beszélek benne ahogy akarok, és a moderátort minden nap pofán fogom vágni ha beugat.....
melőtt megvettem az enyémet, párat felprószátam.... berikbe olyat mutattak hogy nem tudtam kiegyenesedni benne, a dainese, igaz egy régebbi modell(2007) de uj marhabőr olyan nehéz volt mintha mélytengeri búvárruha lett volna rajtam.... ezé vettem meg az arlen ness-t... kenguru, mindnhol protektor, és nem több mint 5, 8kg....
Hát hogyan néz már ki, hogy mindenre Á van írva.....
nem hínak kocsmába,lapátoltatni akarnak,aztán huzatot akarnak csinátatni,meg ijesmik
De most már az enyém?
biztos vééékkkiárusítás vót....