Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem! Szép álmokat!
Akkor változtass a hajszinen, meglátod lesznek irigyek!
Hentike! Hát téged is kihasználnak? Récegen nem lehet nemet mondani! ...ha kínálnak!
Nem ismered még a barátodat eléggé , olyan dolgokat sugdos a fülembe hajnalonként , hogy én pirulok helyette .
Ha beépítteted a szemed is kiugrik hetedikbe!
Szia Kata
Neki hydraulikus emelőt építek be az ülésébe! Mikor elhúz melletted az új Gixerével, nagyobbnak lássák!
én szesz nélkül is szeretem magam de nagyon
hát már több pasi mondta h az eszemet szereti bennem. sosem tudtam eldönteni h ennek örüljek-e
Hamis a vád!
a francba pedig már felcsillant a szemem

Nekem is sikerült bebaszcsizni imádom magamat
Neked kérdeztem .
Hát....
Baleset veszélyes! Elvonja a figyelmedet!
Azért kérdezem , mert a Nopara kérdezte , csak ő olyan szégyenlős .
Bocs! Hinta-palinta a világ! Megyek vízszintesbe, viszek magammal egy segédeszközt. (Lavórnak hívják.)
eztetet én akartam kérdezni
Igazi szőke, buta mint a főd, vagy igazi okos lyány
Prosztata masszázsra vágysz? Akkor oda építjük be!
Csak a hátsó ülésbe tudsz ilyet ? , , ,
GR!
Mindig hülyéskedtem, hogy a hátsó ülésbe rakok vibrátort!
Képzeld, a pihent agyú amerikaiak megcsinálták és árusítanak utólag beépíthető vibrátor set-et, amelyet a kormányról lehet a vezetőnek 7 fokozatba kapcsolgatni!
Leszeked a pofám!
Az én motorommal hirdeted a hayabuxa ülést , ezért nekem a reklám miatt , és a személyiségi jogaim megsértése miatt , egy csodálatos-gyönyörű-olcsó ülést kell készítened .
mi igazi
Munka az akad! DE: Van a Blackbe egy fehér Hayatlanbusátlan, arra le tudjuk próbálni a méreteidet!
Réceg vagyok, oszt most könnyen igérek!

Disznóság kihasználni egy magatehetettlen részeg embert!
Coculista felajánlás:
Klán tagoknak 5 db. alapülést megcsinálok "occon", de az extrákat kérem nemkérni, mer az már plucc! Mi az occo?
Anyaggal, munkával, külső csicsamicsával 40 píz.
Nincs benne himzés, zselé, meg seggheremelegítő. Aki ilyet is akar beléje, az csengessen plucc!