Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Totor....megkérhetlek valamire?
Akksimat rátennéd a töltőre? Holnap megyünk egyet,nehogy ne induljon a kis motorka.....köszi
Ja és mikor fejezzük be a háza oldalát?
Meg ott van az "El Qro",meg a "Kárpátok Géniusza",.....mindenkit a helyére tettem
Jobbulást! Milyen szörnyűséges vírust tenyésztettél ki, ami ilyen sokáig kínoz?
Azért a Napirajzos indiánért plusz pont jár a háttérben szobám ajtaján is ottvan
jól teszed délután ,én is azt teszem
hát ma elég ramatyul. lehet alszom egy délutánit
szió hát nálunk is inkább az , köszönöm kérdésed , még teljesen nem , ráhúzódott a térdemre , alig tudok , menni ,meg állni , nem tudom mikor ,lesz már vége , de jó lenne , mert jön ,a karácsonyi nagy hajtás , és a lábamra nagy szükség van .
és te , hogy vagy?
szia ! nálunk meg tél van meggyógyultál már teljesen
melyik oldalon
szió hol?, mert itt nálunk ősszzzz
Tavasz van!
hétvégeeeeeeeeeeeeee és mikor lesz már tavasz ...
bármikor?! úgy érted bármikor felnyomsz?nyomozó vagy informátor vagy?
itt üvöltünk a röhögéstől
Te még "dolgozol" ?
na mi vaa ? olvasd el az LFP fórumban,majd meghaltam a röhögéstől,milyen szadista állat ez a Kykee,a nevemben írogatott a fiúknak,pár kedves szót.... ez közveszélyes...
Ez a Káj ki akart nyíratni az LFP vel,az én nevemben beköpködött Nekik elég rendesen,szadista vigyorral nyomkodta a betűket
Na de van fotó is,lehet megúszom...
Hálából megetettem
Helló lókötő!
MACÍÍÍÍÍÍÍ! felnyomtad az LFP nek a koordinátáimat vazze!
bármikor
Köszi! A lényeg, hogy hazavezettél minket anno!
És köszi az infókat a bírsággal kapcsolatosan!
az 516 tuti, a GPS-en nem kapcsoltam be a rögzítést anno.

Én megfellebbezném ha nekem jönne ilyen papír. Nem hibázhat a rendőrség, a jogszabály betűje szerint kell működni. Ez pedig messze van attól.
tjköd= tejköd
Hahó Mindenkinek!
Meegent itt!
időjárás jelentés:
Szlovákia, Észak-Magyarország tjköd!
Sipiapinak valami spéci szemüvege lehet!
Vagy tavajnyári képeket nézeget!
De emiatt gondolom a lényeg nem fog megváltozni, fizetni kell így is úgy is... Ti (bocs ) hibázhattok, visszadátumozhattok, a hülye állampolgár nem.

És Maci, nem emlékszel, hogy pontosan melyik úton mentünk Slavnicába? GPS-edben nincs benne? Az 512 és 516-os út rémlik, ami jó kanyargós volt.