Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá,én józanul is olyan vaok,mint más részegen
sajna de hála Istennek asszem most is összevissza írtam valamit.....
mi van Gekko?ittál?
vagy nem? vagy mii most már elvesztettem a fonalat bazz akkó most mi vaa
Illetve nem félreérteni,nem Te vagy hülye,hanem a vicc vót hülye,nagyon hülye,morbid vagy máár elbasztam.....megsértettelek,és már dellázod ki a motoromat
Tudtam én,hogy van kiút
Héé, álljunk meg egy szóra! Fizeted a motoromat?
NEM IS VAGY SETÉT.... csak hülye(nagyonhülye! ) ,sőt morbid vicc vót ezt nekem .....
Na mikó meünk bankba he?
És Te nem vala setét!
bementek a bankba, csinálnak a vevőre egyminősítést, befizeti aszerződésmódosítás díjját amimeghatározott összeg a banktól függ, majd annyi.
De manapság nagyon hitelképesnek kell lenni, kérdezd parát.
nem, csak sokan azt gondolják, hogy bemegyek a bankba és azt mondom jónapot fizetem a Gekkó motorját tovább van még 12 darab csekkje 28,763 Forintról
ami kurvára nem igí van
setét vagy ecsém? Én is setét vaok,Te is setét vagyol,Ők is setétek vala
valaki homályositson fel, hogy megy ez a hitel átválalás mert szerintem ez nem egészen 1értelmű dolog
Üdv!Enyém is eladó hitelátvállalással 0%-tól!2008-s fehér ABS-s!
Suzuki GSR 600 ABS
Szia !

Az enyém is eladó. Hibátlan kis dög. Kp. Vagy hitel átvállalással is megy.

morgen
mostmár nem csak a "régi öregek" tűntek el
(piszkoskodok egy kicsit e! )
Jó reggelt!
Pang a fórum....mi történt csikánók?
LOST: Grkrisz,Gino,Para,Henti,-hogy csak azokat említsem ,akik eddig szinte folyamatos ittlétükkel "emelték a színvonalat"....(na nem ám ettől most beképzeltek leszünk ecsém )
Nem ám a többiekre hátékázni a fórumba való írkálást, na azéé És most menek "bekenemmagamvízel" oszt gó tu dö faking dzsab
Szép napot!
áh már leraktam én is, le van takargatva... még idén kap új olajat aztán kész. Az én vezetési stílusomhoz nem való a hideg aszfalt
fndi! Jobbulást!
hasznaltauto.hu-t próbáltam belinkelni. Vannak jó áron

egy páran innen a fórumról úgy tudom árulják a mocijukat (talán sipiapi,motopityu ) de most elégé lent van a használt motorok ára, érdemes télen körülnézni
mindenképpen jó választás sok sikert hozá