Üdv all!
A Slavnicás kirándulásunk meg fog jelenni a motorostura.hu oldalon , a szöveg már nagyjából kész, a fotókat is kiválasztottam, viszont a legtöbb nem elég nagy felbontású...
Tehát két kérésem lenne:
1. aki felismeri a képeket, amiket felteszek, és a magáénak érzi, az kérem küldje el az eredeti, nagy felbontásban a ponus@freemail.hu címre.
2. ha valaki még kiegészítené ezt a listát - tényleg nem túl sok fotó van még kiválasztva - az tegye meg és jelezze felém, természetesen a legjobb lenne, ha az eredeti felbontásban el is küldené nekem a fotót.
nem vagy "feketeseggű" nála sem,legalábbis szerintem......ennek ez a normál módja,szerintem akkor lenne baj,ha nem "néznének" meg a "történések" után,akkor azt jelentené,hogy nem végzik a munkájukat,ez egy ilyen rendszer,de vizsgálódás után legalább tudják majd,hogy "kóser" a "Black Rider"
Köszi az ajánlatokat. Hitel nélküli,tehermentes, törzskönyves motor érdekelne elsősorban.
A Slavnicás kirándulásunk meg fog jelenni a motorostura.hu oldalon
Tehát két kérésem lenne:
1. aki felismeri a képeket, amiket felteszek, és a magáénak érzi, az kérem küldje el az eredeti, nagy felbontásban a ponus@freemail.hu címre.
2. ha valaki még kiegészítené ezt a listát - tényleg nem túl sok fotó van még kiválasztva - az tegye meg és jelezze felém, természetesen a legjobb lenne, ha az eredeti felbontásban el is küldené nekem a fotót.
Köszönöm!