Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ! Azt hittem , hogy darabja lesz annyi ! , ,
szió Márkatárs amúgy a büntidet jól megsaccoltam 75 ezer +-5
Hello mindenki ! Szia Gino .
Para nagyon jó a képen asszem új divatot teremtett
Sziasztok.
Köszi az ajánlatokat. Hitel nélküli,tehermentes, törzskönyves motor érdekelne elsősorban.
a képek:
Üdv all!
A Slavnicás kirándulásunk meg fog jelenni a motorostura.hu oldalon , a szöveg már nagyjából kész, a fotókat is kiválasztottam, viszont a legtöbb nem elég nagy felbontású...
Tehát két kérésem lenne:
1. aki felismeri a képeket, amiket felteszek, és a magáénak érzi, az kérem küldje el az eredeti, nagy felbontásban a ponus@freemail.hu címre.
2. ha valaki még kiegészítené ezt a listát - tényleg nem túl sok fotó van még kiválasztva - az tegye meg és jelezze felém, természetesen a legjobb lenne, ha az eredeti felbontásban el is küldené nekem a fotót.

Köszönöm!
nyugi...nekem is vannak ilyen napjaim nekem a tegnap volt ilyen
naaaa,ne legyél már zavarban azért mert itt vagyok
Helyesen: A 3.14cs@ba! mondom én
Illetve "DarkRider", a 3.14@ba mindég elb@xok valamit az írásoknál , na meg az emberi irigységtényezőt se hagyjuk ki az "egyenletből"
nem mindenki...én itt vok,és figyelek
nem vagy "feketeseggű" nála sem,legalábbis szerintem......ennek ez a normál módja,szerintem akkor lenne baj,ha nem "néznének" meg a "történések" után,akkor azt jelentené,hogy nem végzik a munkájukat,ez egy ilyen rendszer,de vizsgálódás után legalább tudják majd,hogy "kóser" a "Black Rider"
na jól lelépett Mindenki...én meg irogatok magamban mint valami hülye
mát be van táblázva az egész hetem holnap Devils börze vasárnap folytatódik a beatlee project Cegléden stb,stb...
csak úgy rajzanak ma a motorosok láttam ma vagy 5-öt
na még ma délután egy kis meló és holnaptól köv. vasárnapig szabin leszek
nem, én vala dark rider Na meg feketeseggű a főnökömnél de setét, az nem.
Na ja ,és nehogy kihagyjam Beavis & Butthead -éket
biztos úgy van
Fülig Jimmy eszmefuttatásai közelebb állnak hozzám,mint Dosztojevskij eszmevilága.....
nem baj,én kibogozom