Semmi ováció? irigyek vattok mi he? Sok muki letette a motort,elvackolta,ez meg megyen még mindég?Akkó én egyedül mexikóihullámzok párat...(na jó egyet.....na jó itt nincs is "mexikóihullámzásikon"bazmegmodi )
Kérdeztem,hogy a nagy ködben mit látott? Azt mondta hogy a ködöt! már amikor nyitva volt a szeme,mert csípte a hideg,és sűrűn becsukta! Bazz,én a reggel Nikikémet alig bírtam gyalog suliba vinni,hazafele nagyon figyelnem kellett,hogy hazataláljak... erre Totor meg motorral megy
visszadátumozták.....ha gondolod fizesd be, ha nem akarod akkor meg kell panaszolni, erre hivatkozva, de az nem egyszerű. Kíváncsi vagyok rá, én mikor kapom meg, beleszaladtam múlthét pénteken.
Kaptál 15 napon belül értesítést az eljárás megindításáról? Ha nem akkor panaszold meg erre hivatkozva, mert szabálytalan volt az eljárás.
Maci, ha erre jársz... lenne egy szakmai kérdés.
Engem is utolért a gyorshajtós posta, igaz nem én vezettem, de az én autómat fotózták le. De a lényeg nem ez.
Tehát múlt héten érkezett az ajánlott küldemény (szeptember 12-én történt a gyorshajtás), így pont az utolsó pillanatban küldték ki - a 60 napos ügyintézést tekintve. A levél keltezése pedig szeptember 22-ről szól és nem a tényleges dátumról. Ez hogy lehet? Vagy szeptember 22-én megírták és majdnem két hónapig ültek rajta az irodában?...
És a "freezes" darabok nem egyszerűek bamme,azt már elrontotta valaki,egy kicsit bonyibb megcsálni......(törjed lefele a kezeit az illetőnek ) De a gonosz felett győzedelmeskede vala az igazság! vagy fordítva? a fene sem tudja már
Nagy káosz van a rendőröknél, látom.
Kaptál 15 napon belül értesítést az eljárás megindításáról? Ha nem akkor panaszold meg erre hivatkozva, mert szabálytalan volt az eljárás.
Engem is utolért a gyorshajtós posta, igaz nem én vezettem, de az én autómat fotózták le. De a lényeg nem ez.
Tehát múlt héten érkezett az ajánlott küldemény (szeptember 12-én történt a gyorshajtás), így pont az utolsó pillanatban küldték ki - a 60 napos ügyintézést tekintve. A levél keltezése pedig szeptember 22-ről szól és nem a tényleges dátumról. Ez hogy lehet? Vagy szeptember 22-én megírták és majdnem két hónapig ültek rajta az irodában?...
krütty
lazítok
megyünk Jocee-val decemberen komáromba igy lazulni egy hétvégét...
I/N
(még esetleg muvi is akad