Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj Gekko!
nagyon komolyat döngettem visssza az M7esen.toyota avensises nem bírta ki ,és erőlködött ,hogy megelezző ezt a vén csatalovat,,,sikerült is neki,mert egy vén buzi miatt állóra kellett fékeznem 190ről,,,tükörbe nézés és index nélkül jött ki,,,majd komótosan leleőzte akit akart....tele volt vén nyugdijjasal,,,,biztos mentek valami nyugdíjas klubba,de mint az állatok.....fél 12kor még az édri shellen pofáztunk és 12:25kor meg almádiban voltunk,,,,,230km/h is volt itt, ott........megevett 24 litert 225km-en,,,,
Sziasztok!

Komolyan mondom,egy percre nem hagyhatlak magadra,egyből elkúrvulsz asszem rövidpórázon foglak tartani kis kurvám
én tegnap szerettem volna motorozni legalább egy icipicit....de aztán addig tököltem míg elkezdett csepegni az eső

hát ha meg nem is gyógyitana, de a lelkemnek naon jó volna
látod az lehet hogy meggyógyítana

én még enni sem bírok de azon agyalok kellene egyet csapatni
sehun senki?mindenki ebédel?
Üdv Mindenkinek, meg GRKRISZ! Neked is!
Drága Kykeeguru!
Nem a munkát irigylem, hanem a "világnézetedet"!
Azt, hogy meg tudod ezt az ütemezést csinálni!
Meg a pihit! Meg a fürcsit! Meg a fiatalságot! Meg mindent!
Egyébként hogy vagy? -tok?
Mikor hozunk össze egy valamilyen dumapartyt?
(Ezeknek, itt én már nem hiszek el semmit!)
Jóóóóóó! Reggelt ! Üdv!
HI. Mára hoztam egy döntést . Ha dél felé is ilyen szép idő lesz, akkor lesz brum brum brum. Gsr lovagolás
Jó reggelt!
Ki jár még ilyenkor motorral dolgozni
(Totoron kívül,ma nem tudom,de tegnap még MOTORRAL ment dolgozóba )
milyen randi? Csak flörtölök..... Tudja ezt az Attila is. Ne legyél féltékeny
Sia Henti!
Jóreggelt klánerek!
Helló Wili!
Jó reggelt mindenkinek!
ez legyen az ő dolguk,,,,,,ne usztikozz,mert magadra haragítod az attilát

meg ismerősöd nőjével randizol?az milyen má?mit szolnál ha valamelyik haverod,kollegád rámozdulna avolt vnődre?neked sem esne jól!
de te tudod,,,,......
szép álmokat
hibái mindenkinek vannak. nem használ pótléknak. nagyon szeret, tudom. csakhát sok minden történt az elmúlt időszakban. most kis türelem kell, az még belefér ... most megyek alukálni jóéjt !
te meg legyéál minden erőddel másik pasin...ha nem működik nem kell erőltetni. Te bármikor találsz normális pasit, bár Attilát kedvelem, de ne használjon pótléknak......szóval, randi
sajnálom. reméltem h másról van szó.
hogy mit szól azt hiszem h nem boldog most mellettem. úgy érzem h minden erővel azon van h találjon egy másik nőt ...
azt, hogy a motorom megmaradt, az asszonyt mneg kirúgtam...na de mit szól az Attila ha mi ketten.......sushizunk?
sushi semmi jónak nem vagyok elrontója neked mi volt az a múltkori beírás h 2-ből 1 maradt