Háj Gekko!
nagyon komolyat döngettem visssza az M7esen.toyota avensises nem bírta ki ,és erőlködött ,hogy megelezző ezt a vén csatalovat,,,sikerült is neki,mert egy vén buzi miatt állóra kellett fékeznem 190ről,,,tükörbe nézés és index nélkül jött ki,,,majd komótosan leleőzte akit akart....tele volt vén nyugdijjasal,,,,biztos mentek valami nyugdíjas klubba,de mint az állatok.....fél 12kor még az édri shellen pofáztunk és 12:25kor meg almádiban voltunk,,,,,230km/h is volt itt, ott........megevett 24 litert 225km-en,,,,
Drága Kykeeguru!
Nem a munkát irigylem, hanem a "világnézetedet"!
Azt, hogy meg tudod ezt az ütemezést csinálni!
Meg a pihit! Meg a fürcsit! Meg a fiatalságot! Meg mindent!
Egyébként hogy vagy? -tok?
Mikor hozunk össze egy valamilyen dumapartyt?
(Ezeknek, itt én már nem hiszek el semmit!)
ez legyen az ő dolguk,,,,,,ne usztikozz,mert magadra haragítod az attilát
meg ismerősöd nőjével randizol?az milyen má?mit szolnál ha valamelyik haverod,kollegád rámozdulna avolt vnődre?neked sem esne jól!
de te tudod,,,,......
hibái mindenkinek vannak. nem használ pótléknak. nagyon szeret, tudom. csakhát sok minden történt az elmúlt időszakban. most kis türelem kell, az még belefér ... most megyek alukálni jóéjt !
te meg legyéál minden erőddel másik pasin...ha nem működik nem kell erőltetni. Te bármikor találsz normális pasit, bár Attilát kedvelem, de ne használjon pótléknak......szóval, randi
sajnálom. reméltem h másról van szó.
hogy mit szól azt hiszem h nem boldog most mellettem. úgy érzem h minden erővel azon van h találjon egy másik nőt ...
nagyon komolyat döngettem visssza az M7esen.toyota avensises nem bírta ki ,és erőlködött ,hogy megelezző ezt a vén csatalovat,,,sikerült is neki,mert egy vén buzi miatt állóra kellett fékeznem 190ről,,,tükörbe nézés és index nélkül jött ki,,,majd komótosan leleőzte akit akart....tele volt vén nyugdijjasal,,,,biztos mentek valami nyugdíjas klubba,de mint az állatok.....fél 12kor még az édri shellen pofáztunk és 12:25kor meg almádiban voltunk,,,,,230km/h is volt itt, ott........megevett 24 litert 225km-en,,,,