Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja! Wasp!
2 nap alatt itt van a Német központi raktárból!
Wasp!
Van a Suzukinak gyári láncszett! (Kis és nagy lánckerék + lánc 114 szemes!)
Csak a buzi Japók az Amerika részére csinálják! Európában meg külön 14.500 a kicsi, 17.800 a nagy kerék, 62.000 a lánc!
A Blackban a Gergő rendelt nekem 32.000 Ft-ért! Komplett! Őmár tudja a gyári alkatrészkódot!
Semmi gond!
Szasztok mindenki.
Az biztos, hogy magánember hivatal ellen semmit nem ér..... árnyékbunyó az
HI! Itten ülök , azt nézem, h mi történik
jóestét ! kimicsi
Szia!
Ha bizonyitani tudod az igazadat (csekk) akkor várj mindenféle fenyegetésre, ne reagálj, a bírosági határozat után bemutatod! Onnantól kezudve: becsületsértés, hitelrontás, mindenben megálsz!
Jó píz, de huzavona!
sziasztok szép estét mindenkinek !
Pedig itt elhangzik....Pityu
Stét
Majd fotoshopozok 1 et a gyerekkel.
Te Gino fiú. Nem értem azt, hogy ,,Maargiiit,,
Oké Gekko: Te megcsináltatod a tieden én pedig meg fogom vizsgálni. Ha jól nézki akkor hajra. Ugysem veszi meg senki a motorom.
HI. Szétbassz az ideg. Ideküldi az önkormányzat adóosztálya a köcsög levelét, h nem fizettem be a 2006 os talajterhelési díjat.31.000 ft. Mappa elő lefüzve a bevallás, a csekkel együtt.
Most kezdjek el küzdeni a buzikkal hogyha állít valamit akkor bizonyítsa be? Maci? Nejem köztisztviselő mondott egy két ötletet.
Szasz tesa!
Hally Jonson
Szeva klánerek
Bocs Wili, de reggel leléptem!
Szia wasp.RK525SMOZ7Y 114 szemes lánc kell rá:
Szasztok!

Segítsetek abba,hogy DID 525VM.116 vagy 525VM.112 láncot vegyek a GSR-re. (a 116 szemesre azt mondták,hogy abból ki kell venni 2 szemet,tehát akkor 114 szemes lesz ami 2 szemmel hosszabb mint a 112-es
vagy elég rá a 112-es is
nincsen lóvé, tezsvír,kihalnak a bodzák.....nem vót jó a termís az idén...
bíróságon van az ügye, mert a cigók megfellebbezték a rendőrségi határozatot.
de ha jót akarsz, akkor megveszed az én nálam lévő két GSR felnit, és azzal játszol......baráti áron, két részletben megkapod
Pu ise file mu? Den grapsis tipota.... ,pu ise,ti canis vre?