bekapcsgomblábak ok,helyén,bekapcs ok,bootol,Nokiakézfogás,zene,és utána csak az akksi jel mutatja hogy tele az akksi,a bal felső majdnem sarokban.... ez softos asszem....
Azt mondja,hogy nem kapcsol be,,,a Nokia 6300 tipushibája,hogy fölül a belső bekapcsoló gomb négy érintkezője közül a két külső leszakadt,,,azt a kettőt kell visszaforrasztani,mert nem zárja az áramkört,,,,,,de elötte tegyél bele egy másik akksit és tedd fel töltőre,,,ha elindúl a töltés,de nem kapcsol be,akkor ez a baj,amit az imént leírtam,,,,ha igy sem csinál semmit,akkor soft,,ha úgy sem indúl be akkor proci és akkor kuka,,,,de az esetleges beázást,zárlatot, nézd meg a hiba kiszűrése érdekében remélem kielégitő útmutatót adtam
én tudom ,hogy sokat güriző Mókuci! Meg olyan nagy lelked van,hogy felkelsz és dolgozol,hogy legyen omniájuk!
(a Mókucit nem szó szerint érteni,ok? mókuci? )
már reggel 8kor hoztak egy Omniát javitani akkor most mit csináljak,,,azt hidaljam át és holnap napra tegyem át?!akkor holnap délután 4kor kellene felkelnem
HOZZÁJÁRULÁS?
Akkor, amikor csúnyázzák itt a fiúk egymást, na ahoz nem kell hozzájárulás?
Engem akkor sértettél volna meg, ha NEM csináltál volna rólam karikatúrát! NAGYON JÓ! és KÖSZI!
Teljesen visszadata a valómat: Karikatúrám FNDI szemével!
Öreg, örök fiatal pinabubus!
Ja,és észrevételeim a mai világról:
Tetves ,harmadosztályú gecimaradékok,simlis gennyes rendszer gusztustalan kiszolgálói,sőt bűntársai,semmi sem szent...kíváncsi vagyok ,mikor szakad el a húr az emberekben.....mert el fog az biztos.....és akkor...akkor mi lessz?
Ja és hogy nem érted? Nézz meg egy híradót,és lehet sejteni fogod,mivek én sem értem,csak nézek ,és figyelek,de nem értem hogyan sülyedhetett idáig az emberiség....
(a Mókucit nem szó szerint érteni,ok? mókuci?
Neked nem kell karikatúra?
Szólj a művész "ÚRNAK"!
Jó reggelt Oldku
Akkor, amikor csúnyázzák itt a fiúk egymást, na ahoz nem kell hozzájárulás?
Engem akkor sértettél volna meg, ha NEM csináltál volna rólam karikatúrát! NAGYON JÓ! és KÖSZI!
Teljesen visszadata a valómat: Karikatúrám FNDI szemével!
Öreg, örök fiatal pinabubus!
Azaz,forgalmit,jogsit,személyit,forgalmit,jog
sit,személyit,forgalmiiit,,,hoooohoohooóóóóóóóó
óóóó
Tetves ,harmadosztályú gecimaradékok,simlis gennyes rendszer gusztustalan kiszolgálói,sőt bűntársai,semmi sem szent...kíváncsi vagyok ,mikor szakad el a húr az emberekben.....mert el fog az biztos.....és akkor...akkor mi lessz?
Ja és hogy nem érted? Nézz meg egy híradót,és lehet sejteni fogod,mivek én sem értem,csak nézek ,és figyelek,de nem értem hogyan sülyedhetett idáig az emberiség....
És jónapot Mindenkinek,meg ilyesmik....