Lehet, h azért, mert te nem velünk jársz motorozni
A Káj nagy arc,eccer emléxem, elmentem hozzá ismeretlenül,hogy megnézzem ki ez a nagypofáju gyerek Hmmm, nyár volt és hétfő, már akkor imádtam motorozni, talán azért mentem a Kájhoz, mert őlakott a legmesszebb!
Köszi, Gekko Ájlávlyú
Sziasztok!
Kykee, köszi, h megmozgattad az agyadat miattam
A Hojti-s képen elösször a motojt ismertem fel és csak utánna a Hoji-t , még civilbe nem láttam!
Miért érdekelnek a tojgliaim? nem jönnek fel,mert akkorák,hogy hogy külön tengeralattjárókat kéne hívni,meg egy darut,hogy a botomat félre rakva elférjenek mellette
De GRKrisz elött erről ne beszéljünk,azonnal rácuppan a témára
Oldku!
igen,hedonista vagyok,,,,szeretném átvinni magammal az élményeket a túlvilágra,,,,,a pénz és a földi javak nem érdekelnek,,szükséges rossz,,,,szeretet,béke,legyen a világban és a környezetemben......
Tegnap azon gondolkodtam,mikor jöttem a temetőből,hogy miért nem csak azok halnak meg, akiknek eljött az idje,mert idős,meg azok akik életet vesznek el,gyerekeket erőszakolnak meg, rohadékok,aljas érdekszemétládák,,,,, mennyivel szebb lenne ez a világ,,,,,
A Káj nagy arc,eccer emléxem, elmentem hozzá ismeretlenül,hogy megnézzem ki ez a nagypofáju gyerek
Köszi, Gekko