Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Övé....hívtam,de nem vette fel...remélem nincs semmi baja.....
god save the queen, killed by death és hasonlók?
Szasztok!
A dologban az a pláne,h ez a Sipi motorja, ha nem tévedek, de remélem ezuttal nincs igazam! Api nehogymá kiszáljon
Rohaggyon meg az összes válság meg az ingyenélő agytröszt! Éppen ma beszéltem Gekkoval az emlékekről, meg az első IGAZI gurulásról Dobogókőde! Ha ez igaz megőrölök!
Bocs Hoji, de a kinagyitatlan képen a motort ismertemfel, a nagyítotton egyértelmü volt, h ti vagytok!
de tényleg csak a nem túl "zúzós" számait
nagyon de a Mad Max-et azt nem
Szereted a Motörhead et?
éééés?mi van akkor.ez az új divat.amúgy is mindenre ami újdonság,azt mondják hogy buzis
Lemmy Kilmister és bandája a Motörhead és az Ace of Spades Kiráááááááály vagy!
na majd én e
jaj de szeressem de csak a lightosabb számait
na remélem nem szemétkedi fel valaki ide....
Habár arro ,hogy kikuncogjuk,arra profi
az mind azért volt mert pancser vagy
akarsz egy igazi legendát NESZE
Nembexélve a furcsa tekintetekről,amelyek öveztek vala,a CBA parkolóban,a bőrnaci-sportcipő-póló kombináció miatt(megjegyzem,a naci qrva fényes volt,előtte való nap fújtam le bőrápoló izével! ) na azóta is furán néz egy-két polgártárs....
sziasztok
emlékszem ám arra a képre
Jó 'stét!
Nem biztos,a legendák néha nem igazak.......sajna az én Dainese nacimat átalakították,szuper,csak qrva trottyos,pedig mondtam,hogy azt is kellene egy kissé alakítani,de nem ez a legnagyobb,hanem a sliccénél a cipzár nem lett odavarrva rendesen,és amikor először itthon felkaptam magamra,akkor le kellett vennem,és megvarrnom kézzel! ,hogy el tudjak benne haladni itthonról,azért zártamki magam,mert sietnem kellett,mert elbaxtam az időt az "utómunkálatokkal",és aztán ott álltam a CBA parkolójában sportcipőben,bőrnaciban,pólóban,a boltban a csimma meg a motorkulcs,a bolt előtt a motor,a boltkulcs meg otthon bezárva a lakásba,agyvérzés,idegbaj,azóta is rángatódzik a bal szemem sarka,és akkor át kellett másznom a szomszéd erkélyről a harmadikon,mint egy kibaszott "dzsémszbond" ,hogy siessek a banda után,akik röhögve vártak a Bicskei molkúton.... na ennyit a legendákról,meg a miattuk leendő történésekről....a pics@ba
bammeg mennyi eladó motor
mondjuk azzal nem volt nehéz dolga, bárki is fényezte....
én simára fényeztettem a farokidomom ,,,,,,,,
na... valami hasonló lesz az enyém is, de én a farokidomot is, és a tankburkolatot is fehérre fényezem!

csak neked, mert tudom h szereted