Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi vagyunk a legnagyobbak ! , ,
szerintem te csak ezért jöttél volna
7 nap múlva összekávézhatjuk magunkat ha akarod?!
Te vagy a legszebb !
nem,azért nem szólt a para,mert én vagyok ciki a csapatban,,,meg lemotoroztam volna még úgy is hogy a lányom mögöttem ül
nekem van a legnagyobb fejem a csapatban,,,meg a legcsúnyább is,,,de ettől még lehetek szép

aztán jösz te,hombárkám
nem kicsi,,,,,,,,,,,
Akkora fejem volna ? ,
nem a tv-nek
A fejemnek ? Igen ! , ,
Lefordítom : Ciki neked velünk motorozni .
Pedig én csak miattad mentem , vagy nem ? ,
168cm az átmérője
te utolsó szemét nem, mi.....
vagy f5
ott van e
klikkelj rá itt fölül erre....GSR 600
én kúrtam el

meg akartam hívni a bandát hozzánk,,apósékkal megbeszéltem,,,tűzrakás,és kolbászsütés,,,már felírtam,aztán jöttem rá,hogy ha mindenki megkajál,akkor bőven nulla motorozás,csak hidegben haza és az nem kellemes,,,így nem akartam kavarni és kitöröltem az irományom,,majd nyáron ......de vártuk a hívást,mikor ide értetek füredre,az útvonalterv alapján....lányom már be volt sózva nagyon,,,aztán semmi hívás,,,én meg hogyan,ha motoron vagytok,,,,de a vesefájdalamk miatt nehezen bíretam volna,nagyon fosul voltam,,,,aztán meg az elsőkerekem defektes lett,amit vasárnap este vettem észre,mikor már betettem a garázsba,,,le is fulladt a gép,azóta meg be sem indúlt,,,holnap megnézem mi a baja..
Bocs de nekem nem jelenik meg folyamatosan amit irtok.Mit tegyek? Lehet hogy sügér vok!D
Azért kérdeztem , mert végre akkora tv-t vettem , amiben nagyobb a bemondó feje mint az enyém ! , ,
HY
Tudtam ! ,
áááááááááá csak nem lehet kötött sapkát kapni rá
Megszoktuk . , ,
meg nem is bírja a tempót
Az én fejem nagy szerinted ?