Nem rossz egyik sem, a suzuki meg nem enged sokat a minőségből,de nem jelenti azt ,hogy az általa választott jobb,max az a bizti,hogy olcsóbban kapja meg(és ez nem azt jelenti hogy a másik gyengébb) de asszem Hojcsajnak van igaza,mindegy...
A mai motorkerékpárok elhaladási zajvédelemmel "butítottak". Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 2. és 3. fokozatban 50 km/h sebesség eléréséig a (zajvédelem miatt) a motor nem adja le a maximális teljesítményét.
1.fokozatban meg biztonságtechnikai okokból teszi ugyanezt a kis piszok.... ha jól tudom,de mindjárt idegyün Gínó,a súlyos ember,és átfésüli ezeket a mondatokat,kvázi lektorálja majd
mindkettő jó. persze tudom h klassz vitafórum indulhat ebből mint szokott az olaj-, gumi-, stb. kérdésekből is ... nekem most did van, de többektől azt hallottam az rk a jobb. sztem nekem tök mind1
Szasztok!
1.fokozatban meg biztonságtechnikai okokból teszi ugyanezt a kis piszok.... ha jól tudom,de mindjárt idegyün Gínó,a súlyos ember,és átfésüli ezeket a mondatokat,kvázi lektorálja majd
A JT minőségi acél lánckerekek ára összesen 9700 ft.
D.I.D X gyűrűs minőségi japán lánc 28500 ft.
RK X gyűrűs minőségi japán lánc 25990 ft.
Láncba a D.I.D vagy az RK a jobb