Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, miért vagy ?
én igen
Sziasztok! Van még itt valaki?
Szia , sajnos korán kelek holnap is, úgyhogy tünök
Szasztok!
Üdv Mindenkinek!
írogatunk-írogatunk, a jó gombás, tejfölös marhaszelet + odaégett
tegnap hiába vártam,Emese nem jött jól át......
Nem rossz egyik sem, a suzuki meg nem enged sokat a minőségből,de nem jelenti azt ,hogy az általa választott jobb,max az a bizti,hogy olcsóbban kapja meg(és ez nem azt jelenti hogy a másik gyengébb) de asszem Hojcsajnak van igaza,mindegy...
Maci dicséri nagyon a cuccot de lehet,hogy csak "c"-ből átnyomta "á"-ba
Nem egészen....mindkettő, de mostanában inkább RK......mellesleg az is lenne DID árban gyakorlatilag verhetetlen áron....főleg a felszerelés....
A mai motorkerékpárok elhaladási zajvédelemmel "butítottak". Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 2. és 3. fokozatban 50 km/h sebesség eléréséig a (zajvédelem miatt) a motor nem adja le a maximális teljesítményét.
1.fokozatban meg biztonságtechnikai okokból teszi ugyanezt a kis piszok.... ha jól tudom,de mindjárt idegyün Gínó,a súlyos ember,és átfésüli ezeket a mondatokat,kvázi lektorálja majd
Ha jól tudoma Suzuki gyárija is D.I.D.
mindkettő jó. persze tudom h klassz vitafórum indulhat ebből mint szokott az olaj-, gumi-, stb. kérdésekből is ... nekem most did van, de többektől azt hallottam az rk a jobb. sztem nekem tök mind1
DIÁJDI!
hol,az X-bikében amikor én akartam,akkor a srác mondta,hogy kuva jó a cucc,a maximum amit lehet variálni,,,,,,,,,,,,,
Kértem árajánlatot láncra és lánckerékre.

A JT minőségi acél lánckerekek ára összesen 9700 ft.

D.I.D X gyűrűs minőségi japán lánc 28500 ft.

RK X gyűrűs minőségi japán lánc 25990 ft.

Láncba a D.I.D vagy az RK a jobb
Nem , mosojog ! A hentigyerek nem a kinevetős fajta, tuggya, h Ő is kerülhet ilyen helyzetbe!
szia ! holnap megyek és csinálják a mocimat azzal a bigyóval
na jól van akkor. erre tippeltem kéne de az az ár ... sok
nem röhög
itt is jó estét!