Oldku papa!
VAn vesevédőm,csak akkor elfelejtettem elvinni magammal,sőt még úgy akartam hazérkezni,hogy világosban,,,,,elbahhtam,,,sötétben hidegben és a kabát alatt egy poló volt csak rajtam rengeteget iszom,kamillateát is,meg most a gyógyfürdőben jobb lett,meg a bokám is ............tudom,hogy nem játék
Szia Kykee!
Figyelj oda a vesédre! Nem játék! Urulógiára tessék elmenni! Ez, bár kettő van belőle, lerokkanthatja ez embert egy életre!
Vesevédőd nics? Nekem van beépített, márkája :"HÁJ"
technikai paramétere: 4 cm vastag!
Vasárnap,akartam gurulni,de sehogy nem akarták föntről hogy menjek,,,,vártuk a csapatot a lányommal,asszonnyal,de senki nem hívott,hogy erre jöttök e vagy sem,,,, aztán este rakom be a motorokat a garázsba,akkor veszem észre,hogy az első guna teljesen lapos majd lassan beálltam a garázsba vele és leállt a motor,,,,,indítgattam de nem indúl,,,,ráadásúl a vesém is fáj azóta,mióta együtt gurultunk ,amikor sötétben hidegben jöttem haza Gántról.......pedig a lányom nagyon be volt sózva,hogy jöhet velünk motorozni és hogy ilyen sokan leszünk egy csapatban,,,majd jövőre
nagyon szépen köszönöm a meghívást,,,Anikó iskolában van este 6ig,én meg dolgozom,,,rengetegen kerestek mind a két számomon és most utól kell érnem magam délután fél 5ig be vagyok már táblázva,,,ebéd után meglódulok,azt meló,,,,,
rendben vagyok, minden oké! szétszereltem a kutyulit, darabokban hever, váz-porfestés, -fényezés.....
megyek ki a kertbe a picikirálylánnyal, királynőm dolgozik szegény.... nincs kedvetek feljönni? pirítunk egy szalonnát....
semmi baj,,,,miért lenne?! mondtam neked is,hogy szabin leszek,,,após meghívta az egész családot 5 napra wellnes és gyógyfürdőbe,,,,jó volt,,,15 év után 1 hét pihi igen csak jól esett reggeli,páli9nkával,egész nap fürdés,jacuzzi,gőzfördő,szauna,masszázs,este fegreteges vacsi,piálás,biliárd,kártyapartik,dugás,,,ez volt 5 napig
Mondás:
"Aki korán kel,
az álmos marad!"
Aranyat már úgy is ellopták előlünk!
Mi ez a nagy magyar "kesergő", hogy nem motorozunk az idén!
De jön a tavasz! Kint, Lengyelben vettem egy részletes L.ország teljes úthálózata térképet és már centiről-centire dolgozom ki a motoros túránkat. Az útba eső összes érdekes, megnézendő pontokkal együtt! Pl.: Hostinec, Karczma, Pivovar, Restaurant, Zlaty Bazan, Wodka Wyborowa, ezeknek a GPS koordinátáival teljes utiterv szerinti találkozási pontjaival, uton töltött idő és a józanodásra szánt idő összevetésével. (Józanodáshoz tiltott szerek használata tilos, a dopping bizotság kizárhatja a motorost a motorjáról!)
VAn vesevédőm,csak akkor elfelejtettem elvinni magammal,sőt még úgy akartam hazérkezni,hogy világosban,,,,,elbahhtam,,,sötétben hidegben és a kabát alatt egy poló volt csak rajtam
Figyelj oda a vesédre! Nem játék! Urulógiára tessék elmenni! Ez, bár kettő van belőle, lerokkanthatja ez embert egy életre!
Vesevédőd nics? Nekem van beépített, márkája :"HÁJ"
technikai paramétere: 4 cm vastag!
Van egy pár CONTIRace attack-om eladó, jó állapotban van.
27-e.
Ha érdekel valakit.
én lépek falevelet gerebjézni.....
by all....
megyek ki a kertbe a picikirálylánnyal, királynőm dolgozik szegény.... nincs kedvetek feljönni? pirítunk egy szalonnát....
helyzet?
eltüntél mint az aranyóra.....
minden rendben?
Mondás:
"Aki korán kel,
az álmos marad!"
Aranyat már úgy is ellopták előlünk!
Mi ez a nagy magyar "kesergő", hogy nem motorozunk az idén!
De jön a tavasz! Kint, Lengyelben vettem egy részletes L.ország teljes úthálózata térképet és már centiről-centire dolgozom ki a motoros túránkat. Az útba eső összes érdekes, megnézendő pontokkal együtt! Pl.: Hostinec, Karczma, Pivovar, Restaurant, Zlaty Bazan, Wodka Wyborowa, ezeknek a GPS koordinátáival teljes utiterv szerinti találkozási pontjaival, uton töltött idő és a józanodásra szánt idő összevetésével. (Józanodáshoz tiltott szerek használata tilos, a dopping bizotság kizárhatja a motorost a motorjáról!)
1 7 mosojszünet után az a leg jobb ha felhívnak a haverok hogy buli gyere
így kinéz +1 7
Számoltam egy biztosítást a netrisk-el....
Azt hiszem, meg van miből élek ezután.....sokat spóroltam.
Köszönöm netrisk!