Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

röhögsz, de én is most kötöttem újra, 13.000 lett 23.000 helyett.
nekem csak elöl van izomkockasarkát védő háj,,,
Oldku papa!
VAn vesevédőm,csak akkor elfelejtettem elvinni magammal,sőt még úgy akartam hazérkezni,hogy világosban,,,,,elbahhtam,,,sötétben hidegben és a kabát alatt egy poló volt csak rajtam rengeteget iszom,kamillateát is,meg most a gyógyfürdőben jobb lett,meg a bokám is ............tudom,hogy nem játék
Szia Kykee!
Figyelj oda a vesédre! Nem játék! Urulógiára tessék elmenni! Ez, bár kettő van belőle, lerokkanthatja ez embert egy életre!
Vesevédőd nics? Nekem van beépített, márkája :"HÁJ"
technikai paramétere: 4 cm vastag!
Sziasztok

Van egy pár CONTIRace attack-om eladó, jó állapotban van.
27-e.
Ha érdekel valakit.
Vasárnap,akartam gurulni,de sehogy nem akarták föntről hogy menjek,,,,vártuk a csapatot a lányommal,asszonnyal,de senki nem hívott,hogy erre jöttök e vagy sem,,,, aztán este rakom be a motorokat a garázsba,akkor veszem észre,hogy az első guna teljesen lapos majd lassan beálltam a garázsba vele és leállt a motor,,,,,indítgattam de nem indúl,,,,ráadásúl a vesém is fáj azóta,mióta együtt gurultunk ,amikor sötétben hidegben jöttem haza Gántról.......pedig a lányom nagyon be volt sózva,hogy jöhet velünk motorozni és hogy ilyen sokan leszünk egy csapatban,,,majd jövőre
akkor jó melót neked tesa....
én lépek falevelet gerebjézni.....
by all....
nagyon szépen köszönöm a meghívást,,,Anikó iskolában van este 6ig,én meg dolgozom,,,rengetegen kerestek mind a két számomon és most utól kell érnem magam délután fél 5ig be vagyok már táblázva,,,ebéd után meglódulok,azt meló,,,,,
rendben vagyok, minden oké! szétszereltem a kutyulit, darabokban hever, váz-porfestés, -fényezés.....
megyek ki a kertbe a picikirálylánnyal, királynőm dolgozik szegény.... nincs kedvetek feljönni? pirítunk egy szalonnát....
áá,simán betörne a burkolat nem rongálok
helyzet?
az klassz.... akkor most ujult erővel dobhatod magad a citadella tetejéről.....
semmi baj,,,,miért lenne?! mondtam neked is,hogy szabin leszek,,,após meghívta az egész családot 5 napra wellnes és gyógyfürdőbe,,,,jó volt,,,15 év után 1 hét pihi igen csak jól esett reggeli,páli9nkával,egész nap fürdés,jacuzzi,gőzfördő,szauna,masszázs,este fegreteges vacsi,piálás,biliárd,kártyapartik,dugás,,,ez volt 5 napig
mi van veled tesa?
eltüntél mint az aranyóra.....
minden rendben?
Jó reggelt 600asok
Jó reggelt Mindenkinek!
jó reggelit mindenkinek....
Üdv a KORÁNKELŐKNEK!

Mondás:
"Aki korán kel,
az álmos marad!"
Aranyat már úgy is ellopták előlünk!

Mi ez a nagy magyar "kesergő", hogy nem motorozunk az idén!
De jön a tavasz! Kint, Lengyelben vettem egy részletes L.ország teljes úthálózata térképet és már centiről-centire dolgozom ki a motoros túránkat. Az útba eső összes érdekes, megnézendő pontokkal együtt! Pl.: Hostinec, Karczma, Pivovar, Restaurant, Zlaty Bazan, Wodka Wyborowa, ezeknek a GPS koordinátáival teljes utiterv szerinti találkozási pontjaival, uton töltött idő és a józanodásra szánt idő összevetésével. (Józanodáshoz tiltott szerek használata tilos, a dopping bizotság kizárhatja a motorost a motorjáról!)
+ még fogunk is meglásd
1 hete 34 óra múlva gurultunk egy nagyon jóóóóóóóóót.
ne hallgass senkire, a D.i.d. a leg dzsukherebb

1 7 mosojszünet után az a leg jobb ha felhívnak a haverok hogy buli gyere
így kinéz +1 7
Sziasztok!

Számoltam egy biztosítást a netrisk-el....
Azt hiszem, meg van miből élek ezután.....sokat spóroltam.
Köszönöm netrisk!
Sziasztok, mindenkinek jó éjt!
Én meg ! Pedig lenne jobb dolgom.
mert nincs jobb dolgom éppen