Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elhaladási zaj miatti tiltás,eu normáknak való megfelelés miatt van a motorodban is....
Jó estét!
Sms? 20 7716130 Köxii
Kiveszegeti a tiltásokat úgy, hogy közben nem zavar be a gyári fokozatkijelzőnek. Kicsit kerekezős kedve lesz tőle a gépnek, minden gyári fokozatkijelzős Suzuki motorba jó mint pl. a GSR, B-King, új Busa és gixerek....
engem az érdekelne h az micsoda
Ez nem publikus.....rendelték elég rég csak elfelejtettek érte jönni így nem tartogatom tovább, annyi amennyiért én kaptam........
Hi! Mennyi az annyi? lehet érdekelne.....
HI, Dixi!
Van még 1 azaz egy darab gear2deash. Ha valakit érdekel felhív és egy igen jó ár ellenében az övé.
Szeva Henti
Szasztok!
fndi, ha Zsolt elkészülne a dologgal,légyszi tedd már el,és ha hazajöttem jelentkezek!
jó estét All
Holnap megyek Londonba 1,5-2 hétre (meló). mire hazajövök már lehet beköszönt a tél
ST-t !
nagyon be vagytok ma punnyadva én meg jól kialudtam magam délután,tök fel vagyok dobva
a kocsim forgalmija egy kicsit világot látott apa megutaztatta Németországba de nekem fel sem tűnt,szerintem nem is vettem volna észre
st-t
jó csak unalmas
Jó 'stét!
Újra itthon , irány a friss levegő .Kertelek 1 kicsit , rendbe vágom a füvet + a rózsákat

Ma voltam az okmányirodában lerendezni a GSR-t .
rá érsz még elrakni lesz még motoros idő