Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem részletezném. A lényeg, hogy valaki elszólta magát egy olyan beszélgetésről, amit előtte 5 perccel folytattam az édesanyámmal, aki 250km-re volt
Jó éjszakát !
.....én azért a csajokat figyelem jobban , kapok is érte
Hát ez az !

Kit nem figyelnek manapság , próbababák vagyunk
...Jó , csak ne Jesoló fele
tőlem,,,elmondtam neki,hogy szemmel tartom
Szia Maci !

Még ilyet , hogy tudtad meg ?
Jövő Vasárnapi túra.teázós,bszélgetős,zabálós,,,,,,akár VELENCE!
1. Tybee
2. kykee
OK , benne vagyok
Yikes, kell, csak Hajdúban vagyok. Na meg nem mozgok könnyen, mert megfigyelés alatt állok. Hétfő?
Akkkor gurljunk egyet,,,,,,,,valami olyan helyre,ami mindenkinek közel esik, és még világosban a sötétedésig hazaér!
30.-án vonatom ki , addig még lehet motorozható idő, valami forró teázós
Jövő hétre enyhülést mondanak a jósok .Talán összejön valami jó karika
Köszi,neked és kicssaládodnak is!
ha meglesz az új kesztyüm.....meg a ruhámat végre össze tudom varratni a zippzárnál,,,,,,kicsit csak,mert könnyen megfázhat a lábam......vigyáznom kell rá,,,,így is elfelejtettem elmenni kontrolla 14.ikén.......kedden lesz egy éve,hogy nyulat fogtam,,,de lehet keróztam,,,vagy csak simán lecsúszott a balkezem a kormányról a nagy sebességnél,,,,,,,,de az is lehet hogy egy repülő csészalj lelökött az útról,azért nem emléxem a mai napig semmire,,,,pedig jó lenne vagy nem de az biztos
Jó pihenést , és...
halloe a thebear...

nem kell a stuff? lenne ra jelentkezo :)
Szia !

Gurulsz még az idén ?
én döglök alvadni,,,jó éjt 600asok!
hello Tybee!
Sziasztok !
ok
holnap este felmegyek és ezért agyon foglak baszcsizni ne legyél már hülye,,,,miért lennél,lúzer?!cska,mert máshogy vagy bekötve?!és?!nekd az úgy jó,,,,én meg a tem szemedben volnék lúzer,csak mert más hogy fogom fel az életet?!gondolkodjál már barátom,,,,,,ha segitségre van szükséged akkor szólj,,,állok elébe
msn...
nem keresték,mert nem is tudtam,hogy eladó,,de tudom rá a szembe szomszédomat,,,,mennyit kértek érteí,független?!