Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá! Jó lett a "segge" a kutyulidnak!
Jó a gumma is!
na velem nem tudsz csereberélni
csá wasp
na felébredtem én is
Vagy élcseréled azzal aki először jelentkezett rá,
vagy bizniszelsz Ginoval,mert neki van egy felesleges(ha jól tudom)
és akkor nincs vita
Tsá mindenkinek
LacziIstván piros vagy narancs gsrjén láttam szürke-fekete ülést és megtetszett,felprobáltam az enyémre is egyet,és nagyon b.szos volt!
csá Kykee!

biztos vagyok benne hogy neked is van az ülésről van szó hogy nekem kell egy szürke-fekete,az én teljesen feketémért cserébe
Mit akarsz elcserélni?hátha nekem is van
Intézkedtem,,,,,,,,Ő örül a legjobban hogy mi mehetünk,,,,behódolt az időjárás
Szia baripeti!

csak most kerültem net közelbe és láttam hogy érdekel a csere,közben hívott nopara is hogy ő is benne lenne a cserébe!

na most légy okos kivel is cseréljem el
nekem teljesen mindegy!
Meglátjuk a jövőheti időjárás engedi-e
Bologna-Vinice Velencei tó
Guruljunk bahhszuskulacs
...gurulunk vazze

Péntektől szünet !
Akkor gurulunk mint állat,,,,bár azt mondtam,hogy abba hagyom a közutimotorzást,,,,lehet kezd elszálni a dühöm,a múltkori 2 eset miatt,,,,,,
Szia Tybee!
gyönyörű ez a kép, de minek is fájdítod a szívem?
A meturulógia szerint csütörtökön és pénteken 15 és 16 fok C. lesz? És lesz? Én még nem raktam le a vasat!
Szia Maci!
Bocs, hogy belavau!
De régen hogy fejeződtek be a mesék?
"Aki nem hiszi, az járjon utánna!"

És ma?
"Aki nem hiszi, annak utánna járnak!"

Bocs, de lassan megint ilyen világot élünk meg! Pedig azt hittem, hogy 1989 után jön a Kánaán! Hát utánna néztem én is, a Kánaán egy kibaszott kősivatag volt és nem élt meg benne más, csak kecske és méh! Tehát ettől mondták, hogy tejben és mézben fördő Kánaán! Mert csak ez volt! Ma már lassan a kecskék külföldre mennek dolgozni,-mert szürkeállomány elszívás van,- a méhektől meg lenyulja az illetékes hivatal az összes mézet, annyit sem hagyva nekik, hogy a telet átvészeljék!
Régen a jobbágyot terhelte a "hűbéri 9-ed" és a "papi 10-ed"! Ez összesen 21 % adót jelentet!
És ma? És békén hagynak? És egyébként hogy vagy?
Nyugodalmas 7végét! És pihit!
Jó ebédhez szól a... GSR
Mééé,az gáz?!

Szevasztok trombók
Jó napot!
ébresztőőőőő
Üdv Mindenkinek!
Megjöttünk Ezsildivel!
60 cm igazi "takarítatlan" hó a hegyen, a hágón! Hát, autóval már tudok síelni!
Délután nincs valakinek kedve eljönni a Szépművészeti Múzeumba, egy új kiállítás van! (Hősök tere, bal oldal.)
Tudom, oda csak a "pistik" járnak, ja, meg én!
Jo, azert ne tortd ossze magad :)
Ez elég kellemetlen