Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást kívánok neked "Nyanyóka"
de titokzatosak vagyunk kifúrja az oldalmat a kíváncsiság
A MIÉRTET légyszi! Én ragaszkodnék hozzá!
szia
szióka Nyanyóka! Köszönöm,és jobbulást Neked,és bocsánat,kissé szégyenlem magam ,az este nem kívántam jobbulást Neked,sajna mostanában szét vagyok csúszva rendesen..........
szasztok csajok

szeva Pusti
a tartónak 12,5 * 8 cm kell befogadnia
hosszú ideig kb. két hét lehetett ....
szió
mi az h nincs motorja megint lemaradtam valamiről a matricám márciusig úgysem aktuális ú
úóúőőőőüzhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhppz
6t966
Na de hátha Valakinek van még a sufniban,vagy tud 'egytizedáron' szerezni.....kb 20 nm kellene.....
én nem szió még betegen is írok neked
nemrég ütöttem fel a kutyaházra
Te krály vagy! Sokáig élvezkedjetek együtt! És lécci írd ki nyilvánosra,hogy MIÉRT NEM VOLTÁL OLYAN HOSSZÚ IDEIG A FÓRUMON!
Bitumenes izéje van valakinek,tetőfedésre kellene.... (bitumenes kanadai zsindely-asszem ez a neve....)
vazze... ma 1 éve,hogy elhoztam a mocit az Interatból
14020km-rel és most kimentem megnézni 24600km-nél járok
Ez 10580km
Imádom ... kúúúva jó moci
És most ,hogy megjöttem,elpucol mindenki innen?
Csak az a baj,hogy a "Görög" nem ír már ide,mert ez egy motoros fórum,és Neki most nincs motorja......ezt mondta ,ma volt Nálam,és ezt suttogta szinte megsemmisülve,remegő és akadozó hangon
Nem! Nincs joga SENKINEK sem kiközösíteni bárkit is! Max lehet műbalhét csinálni,meg Valakit utálva piszkoskodni,.........a végén ' a fény úgyis elűzi a sötétséget"
Téged itt Mindenki szeret és erről nem nyitok vitát
A matricáid meg a Grkrisz nél vannak,remélem odaadja majd a Gino-nak,és akkor eljut Hozzád is egyszer majd....
Nagyon fain lett így a kutyuli
Hátha látta valaki a szemétládát XVIII ker megint
ez de kemíny!
most akkor tényleg ki vagyok közösítve
akkor nekem sincs itt semmi keresnivalóm mert én cicus vagyok még a kutyulimon is rajta van
sssiiiicccc

szép estét
Szasztok !