Figyelem!
A gyengébb idegzetűek,epilepsziások,és hisztisek húzzanak innen a pics@ba, mert hamarosan jön Grkrisz(szellemileg megtámogatva sok sok "Jégerrel")és akkor jaj lessz az előbb felsoroltaknak!
SAJÁT ÉRDEKÜKBEN! én szóltam...
Amit leirtal azt en nagyon jol tudom, latom.
Az nem kifejezes, hogy hihetetlen, ami itt van...... szinte elmeselni sem tudom majd......latni kell, erezni
A fenykepezest bebuktam, mert nem valami jo minosegu fenykepket tudok csinalni....(rabeszelte Ze a gepet es haaat...szoval..... a tizeneves canon powershot G2 100x jobb
video lesz valami bohockodas.....ossze-vissza kapkodas, rangatas...stb.
Megteheted,,,,odakint sokkal hamarabb,kevesebb erőfeszítéssel,nagyobb és biztonságosabb egziktenciára teszel szert,mint itt akár 3 emberöltő alatt,,,,,,,csak merd bevállalni...na most ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem akarom hogy hazagyere...... videózzál,videózzál jó sokat,mert különben *875618756817651
Yes, all right!
Anny latnivalo van itt, hogy a jobbra-balra nezesben elfarad.
Ha tehetnem, nem mennek haza!
Mit kamuzol, hogy hianyzom.... ...hat itt vagyok sokszor, neeem?
Holnap reggel indulunk disneyland, and LA....universal studio....
A gyengébb idegzetűek,epilepsziások,és hisztisek húzzanak innen a pics@ba, mert hamarosan jön Grkrisz(szellemileg megtámogatva sok sok "Jégerrel")és akkor jaj lessz az előbb felsoroltaknak!
SAJÁT ÉRDEKÜKBEN! én szóltam...
Tenyleg ennyire megvisel?
Miattam a piaba menekulsz?
Az nem kifejezes, hogy hihetetlen, ami itt van...... szinte elmeselni sem tudom majd......latni kell, erezni
A fenykepezest bebuktam, mert nem valami jo minosegu fenykepket tudok csinalni....(rabeszelte Ze a gepet es haaat...szoval..... a tizeneves canon powershot G2 100x jobb
video lesz valami bohockodas.....ossze-vissza kapkodas, rangatas...stb.
Nem bírok el ezzel a pár pustival egyedül .
Anny latnivalo van itt, hogy a jobbra-balra nezesben elfarad.
Ha tehetnem, nem mennek haza!
Mit kamuzol, hogy hianyzom.... ...hat itt vagyok sokszor, neeem?
Holnap reggel indulunk disneyland, and LA....universal studio....
Kicsi Gino élvezi vegast ?
Mikor jössz már haza ?
Már hiányzol .
Motor ! , ,
Nem találok cocókázós smiley-t , de ezt vegyük annak ! , ,
Your sunglass is coming.....