Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak egy szarbetétes vagyok de hétfőtől akkoris megyek ha beledöglök
Advilhoz nem lehet hozzászokni?
Gekko azt mongta, hogy azért nem szed fájdalomcsillapítót,- bameg, megint elszóltem megam - Csilla,- mert Ő olyan kemény, mint a Vídia! . Te, meg csak kerámia betétes vagy?
Hogy vagy, egyébként?
sokkal jobb mint cukorral v édesitővel
1kv 2 advil
Advilos kávét iszol ?

látom
egy kv.-t
85730-as hsz .
Szia !
jó reggelt
Ma nem jó .
A mai program : mindjárt alvás , ebédre kelés , ebéd , rettenetes alkoholizálás estig .
Szia Kufár !
Ja! Jó RewggelT!
Krisz! Nem gurulunk egy jót? Erzsit és Ivettet elvihetnénk egy jó helyre kajálni! A változatosság kedvéért!
Jennyke nem, de én találkoztam a Mount Blanc-kal! Hegymászó kötelet ?
Xart a Jennyke ?
Xörpöt mi . , ,
Pu ise file ?
Hello mindenki ! Szia Gino .
Ma, mi a "fasom" lesz? Gurulás nem?
Gino Nagymester!
Örömmel és "irigykedve" nézem a képeket! Az a része a világnak, más ám! Még az átlagos ember is jobban él ott, mint itt a kiemelkedőbb! Fényképezőgép terén nézz körül, mert sokkal olcsóbbak, mint európában! Hetente hoznak ki újakat és az egy picit "régebbi", már a fele sem! Érezzétek jól magatokat, mindent nézzetek meg és MEGFELELŐ kritikával illesd! Ott nincsennek igazi barátságok, mert, ma itt kapsz állást, holnat 5000 km-rel odébb. Más mentalitás nagyon. Szokni kell. De jó ott élni!
Barátsággal: Oldklu
fndi .......a boltban van a rozsdamentesed,meg a xörpöd is....a "törpöd" hozta ...naponta lenyúlok belőle egyet,amig nem jössz érte bazz!
Na csőő,mentem Jennyikézni
Jóó reggelt!
Dino:Láttam a kipeket tezsvir,hát szipek naon!
Főleg az a Hajabuxa...( nyalnom kő kicsit a Görögnek,hogy hozzon nekem xörpöt )
Jó Reggelt !
par kep.....
igazabol bent vagyunk...kint

az utolso 2 kepen folyamatosan folyik a csoki egeszen fentrol lefele....
22:36

Meg igazi fain kepeket nem is raktam fel.....
Sajna egyantalan nem vagyok megelegedve azzal a fenykepezogeppel, amit hoztam (kolcson gep) ..... ez egy szar sony......a canon-t nem akartam elhozni, mert szar az akksija, kicsi kartyat lehet bele tenni...regi gep....stb. DE 10000x jobb kepeket csinal....
ez van...bebuktam