Szia! Ha nem sértelek meg,eszemágába sincs ezekről olvasgatni, elfogadom amit kapok a sorstól! Nekem eddik csak jót hozott a motorral! Hálás vagyok érte!
xasztok!
Jocee jobbulást,lényeg hogy megúsztad ennyivel...
Kykee,Te meg NE vesszőket tégy a mondataid közé,mert ,kipontozás jobb lenne........
És a szinek nem tehetnek semmiről,mi ez ,visszamegyünk az ovis szintre? nemmáá
Szia Henti ......ha figyelmesen elolvasod,akkor a mondat kezdésénél is kihangsúlyoztam,hogy nem akarom kihangsúlyozni,,,,,,,ez nem babonaszag,ezek tények,,,,,,,SAJNOS,,,nézz utána a fekete szinnek,,,,,google a barátod,,,,,,ezzel kapcsolatban kapsz majd némi infót,hogy mi is a FEKETE szin
ez is teljesen igaz haver.... nincs mese, annak hogy a pofánkat összetörjük, nem a moci szine az oka, hanem legtöbb esetben a saját faszságunk..... és néha mások, mármint más személyek... de az esetek 80%ban mi magunknak okozzuk a bajt a motoron.... kár lenne álszerénykedni, és felesleges hazudozni is, nincs ezen mit, és nem is kell szépíteni, saját magunkat sodorjuk veszélybe, ha kell ha nem.... sajnos....
Mese nincs, ebben igazad van,de gondolkodtálmár azon, h egy közúti balesetet mennyire okozhat egy szinválasztás? Vagy sokkalinkább egy egy emberi mulasztás,figyelmetlenség,vakmerő bátorság, vezetési tudatlansás, az adott útszakasz ismeretlensége, és még sorolhatnám, na ugye!
Te az ideiglenes kivonás után mindig csak A0-ba tudtál biztit kötni, ugye?
Elveszti a bonus-t a kivonás...mert nem teljesül az elmúlt 180 napban rendelkezett-e erre a járműre érvényes kgfb-vel
Jocee jobbulást,lényeg hogy megúsztad ennyivel...
Kykee,Te meg NE vesszőket tégy a mondataid közé,mert ,kipontozás jobb lenne........
És a szinek nem tehetnek semmiről,mi ez ,visszamegyünk az ovis szintre? nemmáá
Mennyé elfele oda , mert úgyis akartál....aztán nézzed meg jól..mi-milyen
Ha 9 hónapot fizetsz / 3 negyedévet / akkor van bónusz.
Volt hogy 6 hónapot fizettem , akkor nem.
K&H-nál vagyok,ott eddig igy volt.
Elveszti a bonus-t a kivonás...mert nem teljesül az elmúlt 180 napban rendelkezett-e erre a járműre érvényes kgfb-vel