Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Ha nem sértelek meg,eszemágába sincs ezekről olvasgatni, elfogadom amit kapok a sorstól! Nekem eddik csak jót hozott a motorral! Hálás vagyok érte!
http://www.carstyling.hu/car_s... ő volt a GSR elődje....vele motoroztam amikor nem volt motorom....
xasztok!
Jocee jobbulást,lényeg hogy megúsztad ennyivel...
Kykee,Te meg NE vesszőket tégy a mondataid közé,mert ,kipontozás jobb lenne........
És a szinek nem tehetnek semmiről,mi ez ,visszamegyünk az ovis szintre? nemmáá
Érdemes a kéket is elolvasni!
Láttam,,,,,szomorúan néztük a párommal lényag,hogy TE egyben vagy,,,,,,
Szia Henti ......ha figyelmesen elolvasod,akkor a mondat kezdésénél is kihangsúlyoztam,hogy nem akarom kihangsúlyozni,,,,,,,ez nem babonaszag,ezek tények,,,,,,,SAJNOS,,,nézz utána a fekete szinnek,,,,,google a barátod,,,,,,ezzel kapcsolatban kapsz majd némi infót,hogy mi is a FEKETE szin
ez is teljesen igaz haver.... nincs mese, annak hogy a pofánkat összetörjük, nem a moci szine az oka, hanem legtöbb esetben a saját faszságunk..... és néha mások, mármint más személyek... de az esetek 80%ban mi magunknak okozzuk a bajt a motoron.... kár lenne álszerénykedni, és felesleges hazudozni is, nincs ezen mit, és nem is kell szépíteni, saját magunkat sodorjuk veszélybe, ha kell ha nem.... sajnos....
Köszi
Mennyé elfele oda , mert úgyis akartál....aztán nézzed meg jól..mi-milyen
na azért
Elnézést kisasszony ...jó estét
5000et már belegurítottam
Húúú,nagyon,,,imádom
Ha fél évre vonatom ki -mert a telj adó miatt annyira érdemes minimum-, akkor minek fizessek 9 hónap biztit....
Gino!megtaláltam itt is a dokit:http://www.cylex-tudakozo.hu/c...
Mese nincs, ebben igazad van,de gondolkodtálmár azon, h egy közúti balesetet mennyire okozhat egy szinválasztás? Vagy sokkalinkább egy egy emberi mulasztás,figyelmetlenség,vakmerő bátorság, vezetési tudatlansás, az adott útszakasz ismeretlensége, és még sorolhatnám, na ugye!
NEM

Ha 9 hónapot fizetsz / 3 negyedévet / akkor van bónusz.
Volt hogy 6 hónapot fizettem , akkor nem.
K&H-nál vagyok,ott eddig igy volt.
Meleged lesz....
jóccak...
Te az ideiglenes kivonás után mindig csak A0-ba tudtál biztit kötni, ugye?
Elveszti a bonus-t a kivonás...mert nem teljesül az elmúlt 180 napban rendelkezett-e erre a járműre érvényes kgfb-vel
Átteszem magamat 180 fokba, jó éjszakát
igen, ez vitathatatlan.... szép, szolid, de nagyon gonosz....
...és ez igaz is
De szép mutatós!
A szalonban lévő motorról gondoltam áttetetni mert itt többen mondtátok hogy finomabban van programozva.