Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az még menni fog...
Szervízkönyvet majd meg tudja nézni valaki, hogy mit kell elvégezni pontosan? (Melyik előző kötelező szervíz alapján?... mert nekem tegnap a srác azt mondta, hogy a 24e-est kell most is... mondom szelephézag állítást is?...ja azt nem... )
Hali!
Bicskei Interat,nincs messze,és eddig senkink sem volt baja Velük
na nem nagyon, csak egyéniség, ő volt a tegyünk 4 litert a motorba mert az jó csávó. Mindent megcsinál szakszerűen, előírt nyomatékkal, stb. amúgy, de ez az olaj mennyiség a mániája.
Figyelni egy szerelőre? Én közgazdászként?...
reggelt hol a kávém
vidd be a Blackmotors-ba. A Bandi nevű srácra figyelni kell, de ért hozzá.
Halihó!
Srácok van valakinek kéznél szervízkönyv? Az enyémet nem találom, gondolom még valamelyik dobozban lehet...
36ekm-es szervíz jön, be is jelentettem a gépet személyesen a szokott helyen, de vagy át akarnak vágni vagy egyáltalán nem értenek hozzá... kicserélődött a szervízes brigád. A GSR-emet 10méterről B-Kingnek nézte és a szervízre 3 órát mondott...
A szervízkönyvben szereplő dolgokon kívül mit kellene még megcsinálni? Fékolajcsere? Teleszkópolaj csere?...
Illetve ha valaki tud ajánlani egy másik szervízt Budapesten az is jól jönne...
KÖSZÖNÖM!
UI: A KTM tényleg jó áron van...
jó a szunyuki nekünk,nem kő sógormotor
Jó reggelt!
Ilyen "túltárolt" cuccot nem tudsz GSR be?
Arra ráugranának,mint tyúk a takonyra
Jóreggelt mindenkinek!
Barim ezzel a kátéemmel rosz fát hugyoztál le, asszem, h az Abdul nézegetett ilyesmit! Nekem nem jön be (csak a 450exc) a KTM, márkahű leszek aszem amíg csak tudok!
Jó reggelt
Henti + találtam a motorodat itt ni
azonnal menny és számoltassad befele az sv-t
Ha valakinek kellenek Suzuki GSR-600-as alkatrészek, akkor irjatok.
selwyx@gmail.com
az alkatrészek 2008-as modellről vannak.
Ha bármi infó kell ,keress
Na húzás a pics@ba aludni,bagoly banda,vagy ha vakeroltok,akkor qrva nagy csöndben tegyétek,mert most mán alunni akarok
jó8
kb ennyi amit hozzá(d) tudok szólni ,,ha tehetted volna,akkor eljöttél volna
Semmiképp nem jöhetett volna ma létra.....ma én mentem a gyerekért a bölcsibe..és holnap is én hozom el...ezért még a melóból is el kell lépjek kicsit hamarabb....
Rendbejött
Te meg mibű gondolod ,hogy köccsönbe adtam ?
És hiányoztá ám a bandábú vazze (hoztam vón Neked cukerfrej KV t )
tudsz hozzá elérhetőséget?
Már itt van Bp-n megint. Nemsokára dolgozik újra. Ő rendbe jött, a motorja még nem...majd lassacskán az is.
Ne zsarjá bé tezsvír
A Szilárd,a fiatal rendőrke,aki elé kilépett a gyalogos,lábtörés meg stb? Hát én nem hallottam szegényről semmit.....
FIGYELEM!

Köszönet azoknak,akik meglátogattak,megtiszteltek a jelenlétükkel(megitták a KV mat....lenyúlták a pulóveremet.....beszóltak csúnyán....tudván hogy most úgysem merek "ujjat húzni" Velük),és azoknak is akik nem bántottak,csak eljöttek

De tényleg jó volt látni Benneteket,mégegyszer KÖSZÖNÖM!

Hajabusacsaj,örülök ,hogy Te is eljötél,végre talizhattunk
(és bocsika hogy leléptem,de fél hétig oda kellett érnem a vizitre a dokihoz
Ja és most értem haza,most fejeztem be a szaladgálást,holnap egész nap a helyemen leszek,ha Valaki Közületek arra járna,akkor szívesen várom KV meg dumcsira
hát, be is azsrtam rendesen, de a rutin megmentett

Gyerekek, a szilárdról tud valaki valamit?
Üdv. Gino!
Hogyért adnak egy ilyen Dainese együttest, ha publikus az info?

gyroli
öröm hogy nem csaptad oda..... a szép Béka ,meg Te is beszállnál a Hycomat klubba....nemáá.....figyuzzál Maci,ki fogja irtani a férgeseket,ha tápospízre megyel....
ma majdnem eldobtam a motort. Két gyalogos futott ki elém a négysávos úton kocsik közül......beblokkolt az eleje, erre fék fel, láb le, megtartottam, de alig.....és persze én is szabálytalan voltam, jobbról előztem...huhh.