Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téged nem nehéz....neked már egy egyenes folyosó is labirintus
vagy zimmerfrei kv t? má teljesen öxxzavartá bazeg
kár hogy Te nem leszel ott,pedig hoznék Neked zukkerfrei KV t
Szerinted kit érdekel, hogy te ott leszel vag yel kell menned valahova?
A KV-ért mennek....
Na megyek fürgyök le,és aztán ebéd,és indula haza
Olyan meleg ez a banda,hogy ha vasárnap esik,amikor kiérünk a reptérre,felszárad A Bandától az aszfalt
18 órára gyüttök,ok,csak nekem 18 óra harminckor a 200 méterre levő egészségügyi központban kell lennem kötözés meg varratszedésen
Úgyhogy vagy qrva gyorsan lenyomom a torkotokon a KV t,vagy lassan isszátok ,és megvártok,vagy f@szomtudja,de nagyon
És kéretik a Tisztelt Kollégákat nem gázfröccsölni ott a CBA parkolóban,mert irigységfaktor megöl engem bazz"
jó hogy mondod
Dikk má' szevasztok!
Szia GRKRIX-KRAX !

Mindenki igyon kávét, ha akar.....

kérj egyet nekemis, hogy tudjam tartani a tempót
Én meg nem értek hozzá . De most visszamegyek , és kérek egy másik hayabusát , mert így nem vagyok hajlandó közlekedni ! ,
maradjunk annyiban hogy én ezt nem rakattam volna fel
Akkor szar ?
bövebben is csúszik, főleg hidegen ez tényleg neked való a hosszú egyenesekre
Nebassz ! Bővebben ?
nem jó ez neked, ez naon csúszós
, ,
gyere bari reggeli
Túragumi , ha jól értettem akkor a közepe keményebb , a széle puhább . Van 180-asban is .
Krisz!
Ez pályagumi? Ha vegyes, akkor nekem is kéne, de 180-asban. Nem igazán jó erre a kicsi vasra a 190-es. Okosok mondták!
Én a 15.00-ra készültem elötte neken nem jó! Mennyetek ketten majd 18-kor Gekkonál!
Pirelli diablo corsa . Csak így . És szőrős .
Vasárnapra lehül az ídő, 25 C fok várható, kissebb esővel. Remélem, hogy nem b...sza el a napunkat az időjárás!
Bízok a Meteorológia csalhatóságában!
Gyere, 13.30-tól 14.30-ig nem vagyok. 3-ra jön a Szilárd, de késni fog, ahogy ismerem. 18 h-kor Gekkohoz kell mennem.