Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki GSR 600 / 750
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Khai
hondalaci600
Rendben va ha van időd akkor írj a zalamegye és környéke topicba vagy
Khai
Szia!
Ma biztos hopgy nem,hajnalban lépek külföldiába....majd valamelyik nap,,,mikor lement ez a helloturiszt közlekedés,,,,,
hondalaci600
Szia nem gurultok el ma estefelé Keszthelyre vagy valameik nap?
Khai
79000
Khai
MAjd mehetnénk egy Somogyot a hétvégén
Khai
Gurultok
.................hejes
Khai
Hogy vagytok?
Khai
Szevasztok!
misy
Sziasztok! Valaki tudja hogy milyen led való a hátsó lámpába, mert most vettem észre hogy nem világít az eggyik? Esetleg van valakinek egy eredeti eladó
tutis
4.rész
nopara
itthon marad
grkrisz
Jön a Nopara , ne félj .
tutis
3. rész
Gino
Megkeresem a lakáskulcsot, hogy ki tudjunk menni a lakásból.... na meg a kocsikulcsot....
Már egy napja azt hallgatom, hogy éééééheeeess vaaaagyooook.....miikoooorrrr fizet máááár az a zőcccséééges báácsiiiiii......eeeehheeeeeheeeeeeee
Gino
10 km/h -vall többet megy, 2 literrel kevesebbet eszik, sokkal jobban gyorsul....és lehúzódnak az autók előlem.
Ennyi a hatása a tuningnak.
Gino
Nyugi, ez az évente történő lemosás után készült...azért is fényképeztem le, mert igen ritka alkalom.
Gino
Az
MotoPityu
Kéremszépen, milyen optikai tuning van ennek az autónak az oldalablakain. Iszonyat feldobta.
grkrisz
Hajrá .
MotoPityu
Az a régi hetes mellett van vhol. jszaka dolgoztam még ledölök 1 órára. Oszt meglátjuk.
grkrisz
Nekem ilyen tiszta akkor volt az autóm , amikor kihoztam a szalonból .
grkrisz
14,30-kor ott találkozunk .
grkrisz
Ez a régi hayabusa ?
grkrisz
Talán az , még a Velencei felüljáró előtt , Kápolnásnyék után .
❮❮
❮
…
3160 / 6427
3159
3158
3157
3156
3155
3154
3153
3152
3151
…
❯
❯❯
Ma biztos hopgy nem,hajnalban lépek külföldiába....majd valamelyik nap,,,mikor lement ez a helloturiszt közlekedés,,,,,
Már egy napja azt hallgatom, hogy éééééheeeess vaaaagyooook.....miikoooorrrr fizet máááár az a zőcccséééges báácsiiiiii......eeeehheeeeeheeeeeeee
Ennyi a hatása a tuningnak.