Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem múltkor azt nyomta,hogy 96. és útána kiderült,hogy 64.
Jó estét!Ginokám holnap
Helló! Most értem haza! Oldklu, ha hazaértél, írd fel, h pontosan mirőlis lenne szó 08. 30.-án a többit intézem! Köszi!
baloldalon van egy MOL kút és onnan kb 100 méterre balra, és baloldalon lesz az első Büfögő
itt nem esik, ugyan be van borulva foltokban
Mi most indulunk cukorkáim ! Jó idő van , gyerünk .
Te Seggriszamisza!
Öltözz és gyere, mindenki jön, nem cukorból vagyunk, a szentségit!
17,30 fndi rezidencia helyett a tankstelle!(MOL, mer magyarok vagyunk, kölönbenistegnaptöltöttemömvét!)
Hello mindenki ! Szia banzaaiGino .
Nálam elúszott! nem áznék meg ha nem kötelező!
Na! Esik és esik és esik! A hallé meg elúszik!
jelentem még mindig szakad az eső:(.én a halászléből ma kimaradok,Győrben leszek,meló dolog
Szia!
A jobb oldali térképen egy pici pőtty? Hol a Cápafúzde?
Igyekszem nem lemaradni! Legalább lejtek nektek egy seggtáncot!
17,30 Bicske
Írjátok ide , hogy mikor találkozunk . Anya hazajön , elolvassa , felébreszt egy kávéval , én morgolódok egy sort , és indulunk is ! Most alszom .
későn érkezőknek :
Öt után bármikor .
Akkor szedd össze magad , mert megharagszom ! ,
volt egy kis router ujrainditás

neketek amikor jó
negyed --
wasp később fog érkezni azt mondta, henti még nem nyilatkozott, para meg utánunk jön azt mondta
mást nem tudok kérem kapcsolja ki
1 hónapunk van, hogy véletlenül összetalálkozódjjunk....
Szept.14-én elszállok....ha gyorsabban esek le a kelleténél, akkor lehet soha nem találkozunk....ha na minden rendben lesz, akkor viszont mire vissza ez a fene...utána kivonatom a motort a forgalom ból okt-1-től... válság van, megspórolok fél év biztit és telj adót.
Nem . A Te magasságod és az én alacsonyságom közötti különbségről van szó !
Ha elsuhan mellettem valami sólyom, akkor csak a hangját hallom majd, mert nem látom?
Kösz Tomassa és Old!
Hát az új 1100-es elég meggyőző, de basszus annyiért már nagyon tuti Schubertet is lehet kapni... még meglátom mi lesz, jó lenne a túra előtt beszerezni.
Gumi témában a BT16-os még nem volt az enyémen (szeptemberben teszem fel), én Qualifier fan voltam eddig, bár ez inkább a pályázás miatt.
Ha lesz egy olyan túra , ahova véletlenül mész , oda majd nem írom fel magam ! De elmegyek , és jól megtalálkozlak , aztán majd nézhetsz ! Mondjuk , ha a Te szemmagasságodba fogsz nézelődni , akkor engem nem fogsz látni ! , ,