TE görög ADONISZ!
Persze, ha nem esik, akkor megyünk!
Tegnap Debrecendől jövet a Tisze hídnál, a csárdában ezért nem ettem hallét! Már kiéheztem rá!
30.-a, vasárnap értve? Új ídőpont a Henteske főzőcskéjéhez!
OK.! Csak az enyém szar!
Hringen az 5-dik körre túlmelegszik és sodródik miatta a motor hátúlja! Nem csak én éreztem így, hanem mások is! 4 és fél körig, igaz, nagyon jó!
Meg jó utcán, szárazon és esőben, csak pályán nem jó! Ez tény! Nekem ilyen nem lesz többet!
Tomi!
Én mondtam, hogy szar a BT-016! Senki nem hitte el, DE OLVASD EL a Super Bike előző havi számában a minősítést! Ott megtudod, hogy mit kéne venned!
Ne spórolj 5 - 6 e Ft-on, mert ez nem pénz a mínőség beli különbségen!
Szia mindenki!
Szia Abdul!
Shoei tapasztalat: Ha ilyen sisakot választasz, akkor az X-spirit szériát nem ajánlom, mert baromi hangos, DE a szellőzése iszonyatos, rendesen megfázhat benne a fejed
Az XR-1000 a versenysisak utcai változata, komfortos, jó a szellőzése, sajna nem olyan mit az X-Spirité, de 4 levegőkiömlő van rajta hátul.
Nekem XR-1000 van és baromi jónak tarom, ellenben a zajcsökkentő szett nélkül egy kicsit zajos, ami még megdobja az árát 12.600 Forinttal.
Most elvileg majdnem minden sisak 90 ropi plusz a zajcsökkentő 10 ropi, így egy egy szép kerek számból megúszod és megéri!
DEDEDEDE!
Tegnap voltam az imetnél pont sisakot venni egy barátomnak, baromi mérethiányosak és már nem is kapnak 2009-es sisakot. Az M-es méret kissé elfogyott.
Viszont ha sisakot vennél szerintem érdemes várnod szeptemberig mert akkor jelenik meg az új XR-1100! 17 féle változtatással, beépített zajcsökkentővel stb.... az ára 129.900.- lészen. Shoei XR-1100
Ha gondolod vidd el a bukóm egy nagyobb körre, és próbáld ki!
Ellenben én is kérek egy kis segítséget!
GUMI! Kéne választanom gummát a vasra mert azt is cserére vette a biztosító!
Mit vegyek? BT-16 vagy tud valaki jobbat ajánlani? Főleg túrázásra használom, nem pályázásra! HELP!
Szia Abdul!
Én shoi-t használok. Röviden: JÓ!
Bővebben: Nagyon JÓÓÓÓ!
DEEE: NEEEEM OCCCÓÓÓÓ!
Én még akkor szereztem, amikor az új Gsx-R-hez piacra dobták ezzel a fgelirattal. Arcpárnái szorosak, de beáll idővel az arcodhoz. Akkor jó, ha cuppanva megy a fejedre és fogja azt! 2,44 km/h-nál, tehát LASSÚ sebességnél sem rángatja a fejedet! Másról nem tudok véleményt mondani, de a Te fejed értékét te tuddod!
Kösz te sztár! Caberget el lehet vinni próbaútra fél órára a boltból - persze ha előtte a pénzt azért leteszed a pultra.
De te ezek szerint nem ajánlod... Shoei tapasztalat valakinek? Schubertet is néztem, de 100 alá nem lehet tornázni az árat sehogy sem... Mondjuk az nekem már túl halknak tűnik, hallani akarom a Remust.
Ja, és ma reggel vettem észre, hogy megint elbénáztam valamit a Mersz oldalon, nem jelentkeztem fel anno. most meg 98-100. helyre kerültem az utolsó két alkalomra. Na mindegy, jövő kedden kint leszek.
A kompjegyet ma foglaltuk le, egy hónap múlva indulááááááááás!
Aztán meg kérdezgeted?