Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pilot Power 2 ct....
mér, te ki vagy?
Mert téged megujjazhat....megmondta múltkor is....
na cső,jó éjt,oszt szeressétek egymást,de csak semmi buzulás
családtag,és azokat csak kivételes alkalmakkor lógatunk ki ablakon, ez most nem az
eljátszom a kilencújjú ximphóniát
hozzám gyün,ná-ná-ná
.....csak lógasd ki az ablakon
Ok.! Te zongorázol, a lányok bendzsóznak és meg verem a taktust!
Na mivanhiábahívlakKVzninemjösz?
na menés van,Jennikét le kell vinnem pisike,osz utána aluka,xiasztok
Naná!
13,30 Szfehérvár, a virskisrolós benzinkútnél. 63-as km.
kb 13 ig ott leszek file,kb 10 től,láttam ott sefteltetek az
Oldklu val,a parkolóban.... 10% ot remélem leadtátok a Binládennek....mert ha nem akkor buffogtatás leszen
Te a boltba legyél holnap !
DuplagolyósKrisz a megoldás
legyüssz és kitaláljuk
én ne zongorázzak esetleg?
Nekem van két golyóm , ha ez megoldás !
Vasárnapi gurulás ?
Közkívánatra elismételném, bővített kiadásban!
30.-án vasárnap délelőtt és addig, amig kedvetek van:
Tali: 8 - 1/4 9.
1/2 9 Tököl, reptér, itt KV--val várnak. Sörpadok, sátor felállítása.
Nekünk kiraknak a zsernyák haverok egy KÖNNYŰ kezdő pályát, amin magunk végigmegyünk, majd a végén elmondják, hogy hogyan kellett volna. Kicsi gyaksi, hogy közúton miként mehetnétek, hogy nem történjen, vagy kevesebb baj töténjen. Megint valami pálya gyakorlat, amivel természetesen úgy is felsültök. Aztán megmutaják a Ti motorotokkal a fiúk, hogy mégis megy a gyaksi. Visszakapod a vasadat, hogy a "Motor már tudja!" És Te? Szóval ez JÁTÉK!
Közben a Henti főz nekünk egy csodás marha"pince"pörköltöt, amit felzabálunk, utánna Krisz hoz dinnyét, majd NoPara hastáncot jár. Tomassa lassúsztriptíze a záró akkord.
Még jón egy másik motoros egylet, 25 vassal, 30-an. Röhögés, duma, játék és egy kis ismerkedés, mert a motorosrendőr is lehet igazán jó barát! Ők elsősorban motorosok. Beszélgetünk, sztorizunk és jólérezzük magunkat. Barátkozunk. Ennyi. Ha meguntuk megyünk valamerre gurulni egy jót.
Olyan 1 csavaros talp nincs nagy golyós kivitelbe....hogy egyből a tartóra lehetne rögzíteni?
Hm.... mindenkit milyen korán aludni küldenek....
persze hogy nembaj
Aszok én is! Szasztok!