Jó estét!
Megjöttem! Széééétmentapitám!
Kösz mindenkinek ezt a klafa napot!
A következő lehetőséget és ugrást nem hagyom ki!
Esztergomnál én sem értettem ki merre ment, én kb a Csobánka táblánál eszméltem...!
Köszönöm a gurulást mindenkinek, anak a "kolégának" aki ma itatott és etett, mivel kártyát nem fogadtak el a reptéren... várom a jelentkezését hogy viszonozhassam a kedvességét egy jó pizzával vagy bármi mással...
Elérhetőségem az adatlapomon
Srácok, életem egyik legjobb napja volt az biztos. Köszönök mindent, a brigád kva jó (üdv az újaknak!), Maci ezer köszönet az éjszakai navigálásért , Sipinek a szervezést, a természetnek a szép tájért, az útépítőknek a kanyargós utakért. És kezdtem megszeretni az éjszakai motorozást is.
Felejthetetlen nap volt és remélhetőleg az ejtőernyőzés kezdete... ami ott fent történt az leírhatatlan.
Holnap 8-kor újra a Meki parkolóban találka és menjüüüüüüüünk!
Ja igen, és üdv minden új GSR-es tagak aki csatlakozott. Külön köszönet AlexCBR-nek, jó arcot ismertem meg benne, még ha a csuklóiba is került a dolog, a tempónk
Tom(assa)apu, kösz az EUR-t
én is hazaére. 564km. Mondjuk azt az esztergomi elfordulást nem értettük Ginoval, hisz megbeszéltük Visegrádot, de amúgy nagyon jó volt a mai nap. Leányfalun egy motoros meghalt, azt helyszínelték amikor odértünk.
A telszámodat küld el nekem! Köszönök mindent!
Már rég hazaértem volna.......
Beérem egy ilyennel!
Texas Pete
Csak Amicsban lehet kapni! Ha esetleg a látsz ilyet, ha éppen ott vagy és nem felejted el!
A Buffalo wings a legkirályabb szósz a csirkeszárnyakhoz!
Megjöttem! Széééétmentapitám!
Kösz mindenkinek ezt a klafa napot!
A következő lehetőséget és ugrást nem hagyom ki!
Esztergomnál én sem értettem ki merre ment, én kb a Csobánka táblánál eszméltem...!
Jó éjt mindenkinek!
Csuklóid?
Lehet elég lesz neki egy pizza......de Milánóban!
Elérhetőségem az adatlapomon
Ugrók! baszjátok meg, gratulálok mindenkinek, elismerésem!
Nem, és nem vagyok irigy, csakazért sem...
Abdul! Utólagos boldog szülinapot!
Felejthetetlen nap volt és remélhetőleg az ejtőernyőzés kezdete... ami ott fent történt az leírhatatlan.
Holnap 8-kor újra a Meki parkolóban találka és menjüüüüüüüünk!
Jó éjt.
akinek elfáradt a feneke annak ajánlom EZT :)
Ja igen. Egy jó tanács: ne akarjatok sötétített plexiben éjszaka motorozni, ritka szar
Maci, az motoros baleset volt? Hol olvastad?
Tom(assa)apu, kösz az EUR-t
Jó éjt!
Jó pihenést! Sziasztok.
A nap fantasztikus volt, A csapat szintén, Túrának is király volt!
Maci köszönöm a segítséget, hogy mentél elől és nézted az utvonalat oda-vissza.
VIKI
ABDUL
SYRUS
HACAK
GRATULA!GRAT
ULA!