Elindítanék egy túra viselkedési "kódex"-et a holnapi napra vonatkozólag, bővítse ki mindenki, ha még eszébe jut valami. Kb. 15 motor lesz, nem lesz egyszerű alkalmazkodni mindenkihez és egyben tartani a csapatot, csak ha normális tempóban megyünk és betartjuk a szabályokat. Főleg, hogy mindenkinek új lesz az útvonal a szlovák részen.
- Mindenki tele tankkal érkezik a 8 órás találkozóhoz, és ha megállunk tankolni, akkor szintén mindenki megtankolja a motorját. Nem fogunk utána 20 km-enként megállni, hogy éppen kinél mikor kezd ürülni a tank.
- Egy szlovákiai tankolás biztosan lesz, így készüljön mindenki EUR-val, vagy bankkártyával
- Cikk-cakk alakzatban megyünk, ezt csak szerpentines szakaszon nem tartjuk be
- Ha valaki lemarad (pl. piros lámpa), akkor bevárjuk a következő lehetséges helyszínen, ahol félre tudunk állni
- Előzésnél figyeljünk, hogy kielőz-e a mögöttünk lévő motoros. Ha igen, akkor előzés végénél, besorolásánál az út jobb oldalára húzódjon le, így a követő motoros is biztonsággal be tud sorolni. Utána újra fel lehet venni a cikk-cakk alakzatban elfoglalt helyet.
- ... jöhet a többi
Az első ugró kb. 12 kor ugrik. Mivel ez egy profi utas szállító, kujva gyorsan felmegy 4000 re. Lessz mikor 2 en ugranak. De a beosztás majd ott kiderül.
Gekkókám. Ezt párban lehet kapni. Mivel 1 et raktam fel, benevezhetsz a másikra. 4100.- pénz volt. A felrakást meg lekopizod. Ha kell cóljál. Elviszem valamikor.
Megvolt a délutáni alvás!
Kezed jobban lenni! Örülök, hogy te is épségben otthon!
Gino! Nem lehetne inkább tűzoltó?
Most nézem a zöldkártyára vonatkozó leírást, nem kell a zöldkártya Szlovákiába! www.unionbiztosito.hu/index.ph..." target="_blank">Zöldkártya
Csak azért, mert még nem mentem ki érte, én lemondok a nálam létéről, de ha neked kell akkor kiugrok érte most!
Hozzam el vagy hagyjuk?
Sziasztok. OKÉ Alex.
Jani mondta nekem. ,, 4 fő ugrik. A gép csak 1 ugrót visz egyszerre.
A 2. ugró kb. 2 óra múlva.,, Akkor a 4 faxa csávó 8 óra alatt ugrik? Ezt nem akarom elhinni. Ez így elég fosul hangzik.
Valójában hogy is lesz? Nem sírok, de 8 órát, de még 5 sem szeretnék fűben ülni 1 repülőtéren.
Tudom nem kötelező menni. Kérnék infót. Köszi Nektek.
Ha kitöltöd az adatlapot, akkor tudunk kinek válaszolni.
Egyébként meg ne rondítsd el plexivel!
Ez egy idom nélküli naked bike..... ha zavar a szél, vegyél idomos motort.
Reggel 7:45 nyugati óra?
- Mindenki tele tankkal érkezik a 8 órás találkozóhoz, és ha megállunk tankolni, akkor szintén mindenki megtankolja a motorját. Nem fogunk utána 20 km-enként megállni, hogy éppen kinél mikor kezd ürülni a tank.
- Egy szlovákiai tankolás biztosan lesz, így készüljön mindenki EUR-val, vagy bankkártyával
- Cikk-cakk alakzatban megyünk, ezt csak szerpentines szakaszon nem tartjuk be
- Ha valaki lemarad (pl. piros lámpa), akkor bevárjuk a következő lehetséges helyszínen, ahol félre tudunk állni
- Előzésnél figyeljünk, hogy kielőz-e a mögöttünk lévő motoros. Ha igen, akkor előzés végénél, besorolásánál az út jobb oldalára húzódjon le, így a követő motoros is biztonsággal be tud sorolni. Utána újra fel lehet venni a cikk-cakk alakzatban elfoglalt helyet.
- ... jöhet a többi
Sipi, nem úgy volt, hogy összesen két kör lesz? Két-két ugró körönként?
Kezed jobban lenni! Örülök, hogy te is épségben otthon!
Gino! Nem lehetne inkább tűzoltó?
Most nézem a zöldkártyára vonatkozó leírást, nem kell a zöldkártya Szlovákiába!
www.unionbiztosito.hu/index.ph..." target="_blank">Zöldkártya
Csak azért, mert még nem mentem ki érte, én lemondok a nálam létéről, de ha neked kell akkor kiugrok érte most!
Hozzam el vagy hagyjuk?
Nem mintha félnék egyedül.
Jani mondta nekem. ,, 4 fő ugrik. A gép csak 1 ugrót visz egyszerre.
A 2. ugró kb. 2 óra múlva.,, Akkor a 4 faxa csávó 8 óra alatt ugrik? Ezt nem akarom elhinni. Ez így elég fosul hangzik.
Valójában hogy is lesz? Nem sírok, de 8 órát, de még 5 sem szeretnék fűben ülni 1 repülőtéren.
Tudom nem kötelező menni. Kérnék infót. Köszi Nektek.
Egyébként meg ne rondítsd el plexivel!
Ez egy idom nélküli naked bike..... ha zavar a szél, vegyél idomos motort.
Új vagyok itt,s az első motorom Gsr.Segítség kellene:kormány plexit olcsóbban honnan lehet rendelni?
köszönettel open
Ejj..... mi lesz ebből a gyerekből!
És kezdek beszarni a holnaptól. Én tényleg 4000 méteren kilépek egy repülőből a semmibe hátamon egy pasival?