Jó reggelt mindenkinek!
Baripetivel fél1-kor találkozom a műszaki egyetem előtt (Gellért tér mellett), gurulunk kicsit a városban, aztán ki Szentendrére (kb. 1-fél2 körül a partnál a lángosos környékén), ahol Sipiapival találkozunk és teázunk. Syrus 2körül csatlakozik hozzánk, ha addig nem fagytunk szét.
Ha valakinek van kedve csatlakozzon be!
Üdv,
Maci, a yard kiküldte a határozatot hogy fizessem be (vagyis a párom mert az Ő nevén van az autó) a 90 rugót 30 napon belül..Azt írja fellebbezésnek helye nincs. Ilyenkor már nem lehet kérni pl részletfizetést?
Meg amúgy geci érdekes ez az egész rendszer, hogy a faszomba fizesse be a párom amikor most melóhelye sincs most?
Éjjel megjöttem a sielésből! Szlovénián keresztűl érkeztem haza.
OTT 18 C fok volt, sűt a nap és az utakon hemzsegtek,- a cukkolásomra,- a motorosok!
A határtol Pestig 10 C fokot esett a hőmérséklet!
Itt olyan nagy a szar, hogy már a meleg sem jőn át a határon?
Jó reggelt!
Érden most 4 fok van,kicsit fúj a szél,az utca vizes! Hát nem tudom! Nem érzem én még ezt a gurulást. Pedig nagyon mennék már én is.Eddig szinte csak nézegettem a kutyulit,de már tolnám bele a km-eket! jóslat
Baripetivel fél1-kor találkozom a műszaki egyetem előtt (Gellért tér mellett), gurulunk kicsit a városban, aztán ki Szentendrére (kb. 1-fél2 körül a partnál a lángosos környékén), ahol Sipiapival találkozunk és teázunk. Syrus 2körül csatlakozik hozzánk, ha addig nem fagytunk szét.
Ha valakinek van kedve csatlakozzon be!
Üdv,
Lesz akkor ma valami közös gurulás, vagy mindenki megy külön?
10.15-re megyek.
Nem igérem biztosra, mert munka van.Mikor mennél? És milyen volt az utazás?
Meg amúgy geci érdekes ez az egész rendszer, hogy a faszomba fizesse be a párom amikor most melóhelye sincs most?
Hőfock: 6,5
Felhő állapot: szakadozott, látom a napot
Út test( nem a női test, milyen vicces vagyok ma ) túlnyomóan száraz.
Töllem Szentendre: Kb 4 km
Éjjel megjöttem a sielésből! Szlovénián keresztűl érkeztem haza.
OTT 18 C fok volt, sűt a nap és az utakon hemzsegtek,- a cukkolásomra,- a motorosok!
A határtol Pestig 10 C fokot esett a hőmérséklet!
Itt olyan nagy a szar, hogy már a meleg sem jőn át a határon?
Űdv MINDENKINEK!
Oldklu
Érden most 4 fok van,kicsit fúj a szél,az utca vizes! Hát nem tudom! Nem érzem én még ezt a gurulást. Pedig nagyon mennék már én is.Eddig szinte csak nézegettem a kutyulit,de már tolnám bele a km-eket!
jóslat
Nferi, jössz hétfőn?