Persze,mert a Katamarán ott vár minket füreden,fedélzetén sok csinos hot toppos hölgyel és a kaviár na meg a pezsgő is ránk vár.
A zenét BonéyM szolgáltatja és a slágergyanús Abbát is hallhatjuk tőlük ,díszvendég BAlázs PAli,az est fénypontja Korda GYuri és Klárika na meg a megunhatatlan Mammama ria ma
Én vagyok a legszomorúbb hogy nem lesz és Hojtjej abszolút igazad van és nekem is ez a véleményem.
Régebben nem volt ilyen! ! ! Megbeszéltük ,ott voltunk,jót gurultunk,jól éreztük magunkat,vártuk a következőt és mindenki jött aki felíratkozott.
Tisztelet a kivételnek
Ha holnap nem lessz lázam akkor lehet mégis mennék... ha meg nem ,akkor jó gurulást mindenkinek!
és ezt szabad?
Furcsa
Mint ez a turbékoló pár a padon,akiket sikerült lencsevégre kapnom
A zenét BonéyM szolgáltatja és a slágergyanús Abbát is hallhatjuk tőlük ,díszvendég BAlázs PAli,az est fénypontja Korda GYuri és Klárika na meg a megunhatatlan Mammama ria ma
remélem tetszik az összeállítás
a Koradélután tökéletes időpont lenne.
Fürdőgatyát viszünk ugye mert úgy beszéltük +
hajanli 2
Akkor holnap 10:30 Agip kút.Menek készülődni.
Lassan egyedűl megyek a Hamburgerboxba és nekem kell megenni a 20 hambit
Jól fogok kinézni,most is eléggé szar vagyok hát még utána
Régebben nem volt ilyen! ! ! Megbeszéltük ,ott voltunk,jót gurultunk,jól éreztük magunkat,vártuk a következőt és mindenki jött aki felíratkozott.
Tisztelet a kivételnek
Vagy miattam nem jönnek egy páran?
Jó lenne ha több elektrónikus karcot hagynál a digitális papíron
akkor sajna én nemtok csatlakozni.
2 hetes fiammal töltöm minden időm
ami azért szintén királyság
Most érkeztem Mezőberényből , FANTASZTIKUSAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOOOOOOOOOLT !
HADNAGY JÓZSI műsorvezetésével ,a színe-java a streetfighteresekkel,, + minden ami kell 1 ilyen kiváló motoros produkcióhoz
ÉS MÉG AZ IDŐ IS JÓ VOLT !
Holnap is legyen hasonlóan kellemes az idő !