Akarok venni egy komoly motoros bőr ruhát,szerintetek hol nézzem meg,neten olcsobb mint motoros boltokban?
csizmát most vettem 46000ért+22000ért kesztyűt,olyan 150 000ret szánnék a ruhára max,köszi előre is a segítséget!
Szerintem a gsr a HMI-ban tanulómotor szerepét töltötte be..de ha átnézed a kopó dolgokat, akkor lehet egy képed a használatáról.. egyébként nézd meg a kipufogóleömlőt. Ha máris túl lilás kékes, akkor húzták neki rendesen..Vuduék ott laknak a környékeden, látogasd meg őket és akkor látni fogod a külömbséget a gsr-ek között, márha van egyáltalán.
nem volt az rossz vásár, majd meghallgatjuk a hangját, na meg két év garid van rá, csak ha baj van ne hirdesed az előző tulajt. De bízzunk benne, nem lesz gond vele.
www.kelomotor.hu
csizmát most vettem 46000ért+22000ért kesztyűt,olyan 150 000ret szánnék a ruhára max,köszi előre is a segítséget!
NGK-t vásárolt 1 ismerősöm autóhoz és a pólusok össze , a szigetelés /porcelánnak kellett volna lenni /
szétolvadtak !
Ami most benne van legalább japcsi
Ha majd cserélem olyanra cserélem !
Bread :nézd meg a gumik DOT............. számát !Talán sejtet valamit
Tutis:Nagyon jó ár a gyertyákért
én itt rendeltem: és igen, míg a gyári 12.000 bír (na jó többet is akár, az irridiumos 60.000-et)
ngk CR9EIX - irridiumos gyertya: 2500ft/db
(A sima ngk CR9E kerül ennyibe...)
Megyek vele egy nagy kört és meg is mondom ha valami nem jó,az enyémhez képest!