a kitépem a szíved rész arra a demagógf faszságra vonatkozott, de nem sajnálom. Csodálkoztam is, hogy nem keltett nagyobb viszhangot, pedig direkt volt
vagy ha némi információra van szükség akkor csak bekukkant a topicba.
Ugy is már egyre több hivatali személy(ek) látogatja a rendőrségtől kezdve, a biztosítón át, egészen az apehig
Na rajta,lehet sokat okoskodni!
nem sokára megszünik a jóvilág az ilyen 125/50 moccokra , jövőre itt az azonosító tábla segédmotorokra !
egyébbként meg csak álom hogy hűlyének lehet nézni a rendőrt addig is , csak be szól a nyilvántatóba és a váz/motor-szám alapján már is tudja hogy mivel/kivel áll szemben !
ennyi !
be kellett volna linkelned az előzményt is, máris máshogy nézne ki a történet!
De akkor én segítek:
"Igazad van helyes beszéd, méltó a Magyar Köztársaság Büszke Birkáihoz… Csak legyen kit nyírni… Elvégre azért van demokrácia (hö-hö), hogy az állampógár bólogató bégetése közben nyírják! Hisz csak megfelelő kommunikáció kérdése minden, ahogy líderünk mondja, hogy a süly esne belé… Kiváncsi vagyok, hogy a motorosok hírös összetartásából akkor is ennyire futná, ha mondjuk olyan rendeletet hoznának pl.: 400 cm vagy 35 lóerő fölött nem állítható közúti forgalomba motor… Úgyse használható sehol. Azt meg ugye, pl. hogy utcai versenymotor még nyelvtani szempontból sem minősíteném nemhogy a közlekedés biztonsága felől… Annak lenne is valami értelme baleset megelőzés szempontjából. A sok rakétahajtású faszpótlék (boccs!) tulaja meg a rohadt nagy pénzcsörgés akkora zsivajt váltana ki, hogy csak még…"
Birkának nevezni motorostársaidat szerintem elég parasztság...
rakétahajtású faszpótlét - szép kis minősítés az 50cm3 felett motorokra és motorosokra..pfff.
A motoros összatartozásról..Pl a felvonuláskor ha kint lettél volna láthattad volna, hogy 95%-a 125 cm3 és afelett volt. Ennyit az összetartozásról...
Amúgy a topik neve is vicc: 125/50 kimagyarázás,KPM elkerülése
hogyan lehet csalva, hazudva, másokat átverve szecskavágó gépeken közlekedni..nevetséges...
Amit Gino is mondott ott, 70-80%-ban a kismotorok okozzák az összes balesetet.. Egyetértünk Macival, hogy míg Ti vizsga, papírok, biztosítás, stb nélkül motoroztok, addig mi fizetjük a számláitokat.
Amúgy attól hogy felültök egy szecskavágóra, még nem kell motorosnak képzelni magatokat.
Főleg míg az a célotok hogy hogy játszátok ki a szabályokat. Ép ezért munkálkodik a szakszervezet is hogy ne nézzék a motorosokat törvényenkívülieknek, de pont Ti vagytok azok akik miatt annak néznek.
Ja és a kitöltött adatlap tényleg alap, Maci is azért enlítette, mert idejönni és ugatni könnyű név és arc nélkül...
Jól mondja Kykee!
Azu avensis-t azt nem tudom pontosan, de a Toyota új kisautóit (Yaris, Auris) itt szerelik össze európában valamelyik balkán népek....azok sajnos siralmasak.
Mindenki Vigyázzon magára és másokra, figyeljünk egymásra!
A Nap süssön Ránk és Motorjainkra!
Mindenkinek Jó éjszakát!
Sziasztok!
Korunk paradoxona
"Nagyobb házak, kisebb családok;
Több háztartási gép, kevesebb idő;
Több végzettség, kevesebb ész;
Több tudás, kevesebb bölcsesség;
Több szakértő, több probléma;
Több gyógyszer, kevesebb egészség.
A holdra mentünk és visszajöttünk,
De az új szomszédhoz át nehezen jutunk.
Több számítógép több adattal
Több másolatot készít mint valaha,
És mi egyre kevesebbet érintkezünk.
Sok mennyiség és kevés minőség,
Gyors étel és lassú emésztés,
Nagy emberek és kicsiny jellemek,
Magas profit és sekély kapcsolatok.
Olyan kor,
Mikor sok van az ablakban,
De semmi a szobában."
Sziasztok Barátok!
Pár nappal ezelőtt nagy sikert aratott közöttünk a gumis kis történet. Amely igazából 2 ember "csatája" lett volna, de mivel Ők publikussá tették, és mindenki előtt a "színpadon" vívták...
Érkeztek is a "segítségek" mindekitől...
De erősítés jobbára csak egyik fél részéről érkezett, mert az sms nagy hangsúlyt kapott és jogosan!Tartalmával én sem értek eggyet!...
de ezt aki olvassa tudja, nem kell vázolni történetet...le lett játszva!
Bár sms nélkül nem tartottam korrektnek a megállapodás be nem tartását,sem a gumik minőségét.
és akkor...hogy tudjatok róla, nehogy elkerülje figyelmeteket, sztem. ezt is érdemes elolvasni,igy Fair play ....Ő a másik fél a gumis történetből (thebear) akit az sms felzaklatott...
és ne legyen indok esetleg, a kitöltetlen adatlap stb. motoros motorosnak,de másnak sem kíván,mond ilyet....
Lsd.
"komolyan az utolsó vagy, akinek válaszolok kitöltetlen adatlappal, a többiek innentől kezdve
Az smkp a következő miatt veszélyes: nincs műszaki ellenőrzés. Legtöbbször jogsi sincs. Nincs komolyabb védőcuccod.
2. Nem az a bajom, hogyha meghalsz, hanem az, ha túléled, és mivel egy taknyos kölyök vagy, jobb esetben már talán fizetsz tb-t, ezért én fizetem az ellátásodat.
3. Ha még egyszer ezt az anyádéktól ellesett demagóg baromságot írod ide kitépem a szívesedt a torkodon te kis buzi."
egyszer a szomszéd néni átjött hogy ott van a szamócán egy raj biztos az enyém , néztem nagyot !?! még ilyennel sem találkoztam hogy a földre ül a család , de hát mindig van új a nap alatt , kérdezem töle hogy mekkora gombocban vannak , mire ő , nem gombócban , 3-an vannak ...............
a kitépem a szíved rész arra a demagógf faszságra vonatkozott, de nem sajnálom. Csodálkoztam is, hogy nem keltett nagyobb viszhangot, pedig direkt volt