na honda szerelőnél mert már kompresszió se volt ..... fúrás stb majd héten megtudom mi a további dolgok ..
ma voltam rutinból vezetni gyakszi hát érdekes nap volt
találkoztam oktatóval:
-"vezetél már autót"
-"jah"
-"ok akkor te vezetsz"
megyünk tanpálya felé "vendéglő" várjatok 2 perc - vmi alkoholos finomságot kortyolt aztán a lóvak közé csaptunk
de amúgy k*rva nagy arc csak mind 2ik szava szó szerint "bazd meg" embert még ennyit káromkodni nem hallottam
Hallod, lebeszéltem vele. Mondtam Neki hogy nyugodtan vigye ki a mocit, jó helyen lesz. Azért nem vitte mert messze vagy Neki. Kár hogy ez lett belőle..
Végre le tudok ülni úgy a gép elé,h nem esek össze a fáradságtól!
Jó régen írtam már! De látom,h szépen irogatott a társaság!
Ma végre a kutyulit is sikerült megsétáltatni!Motopityuval csaptunk 1karikát! Ez most adott 1kis töltést!Már nagyon hiányzott!
Remélem mindenki jól van!
HI: Jani 1/2 kor telefon, 2-kor tankolás utána........... Kerepes - Bp.Sashalom - Pólus Center - M 3 - Fót -
Mogyoród - 3 as főút - Kerepes édes otthon. Szóval érzés volt
Átmész,mert különben szétrugom azt a nagy fehér bizbasz seggedet
na honda szerelőnél mert már kompresszió se volt ..... fúrás stb majd héten megtudom mi a további dolgok ..
ma voltam rutinból vezetni gyakszi hát érdekes nap volt
találkoztam oktatóval:
-"vezetél már autót"
-"jah"
-"ok akkor te vezetsz"
megyünk tanpálya felé "vendéglő" várjatok 2 perc - vmi alkoholos finomságot kortyolt aztán a lóvak közé csaptunk
de amúgy k*rva nagy arc csak mind 2ik szava szó szerint "bazd meg" embert még ennyit káromkodni nem hallottam
csak 100
Kérdezték az étteremben,hogy otthon vagy e már.
Megigértem,hogy nyáron beviszem a klánt és ott kajolunk
Gyerünk beszélgetni
Mizu van véletek,heee?
Mizu van az emelővel?
Az bizti,h nincs közel,de legalább még +lenne!
Sajnálom!
Battameg!Há mé nem beszélted le vele,most olvasom,h elvitték a kutyuliját!
Nincs híretek,h mi van a vassal?
Végre le tudok ülni úgy a gép elé,h nem esek össze a fáradságtól!
Jó régen írtam már! De látom,h szépen irogatott a társaság!
Ma végre a kutyulit is sikerült megsétáltatni!Motopityuval csaptunk 1karikát! Ez most adott 1kis töltést!Már nagyon hiányzott!
Remélem mindenki jól van!
Mogyoród - 3 as főút - Kerepes édes otthon. Szóval érzés volt