énis ma futottam bele a nagy problémába a szitanyomással kapcsolatban hogy csak ennyi színt tud kezelni. De holnap ezért telefonálok hogy a miénk tuti frankó-e.
Persze, igazad van.... a több színű egyértelműen szebb,jobb....stb.
Csak felületesen olvastad EsSO írását és bevallom az árra koncentráltam, nem az egyszínű mintára.
Sziasztok!Tutis megadom a telszámom mert holnaptól nem lesz sz.gépem pár napig és nem akarok lecsúszni a polóról! Sms-be elküldhetnéd a számlaszámod meg hogy mennyi a vége a polónak és én küldeném a lét! L-es piros és a név helyett(ha lehet)suzuki felirat! 30-482-41-47 Köccike!
nem tomcat-es, másik cég, tomcat-es nem válaszolt még.
Viszont: megpróbálom leszorítani az árat max 3000-re. Ezért viszont minőségi pólót kapnánk minőségi grafikával. Az EsSO féle ajánlat jónak tűnhet, de van egy buktatója.
A grafika 1 színű lehet..Most akkor képzeld el a kutyát 1 színűen, semmi színátmenet, árnyékolás.. Kb olyan lenne amit paint-el meg tudsz rajzolni
A szitanyomásnak ez a buktatója, 1 vagy max 2 színű grafika. Amit én akarok, az meg úgy nézne ki amit képet feltettem. ezt holnap beszélem le 100%-ra.
Most mi a helyzet a pólókkal? 3.750 péééz, sok(K), nem.....
Amit EsSO ajánlott, az jóval barátságosabb ár, szerintem. Nem beleszólni akarok, ez vélemény. Tutis! Ha mégis a TomCatasnél maradunk, akkor én csökkenteném 1 (a feliratos) fehérrel az igényt.
Gardes@citromail.hu