Ha valaki fel tudja magának (és másoknak) tenni azt a kérdést hogy milyen bukót, ruhát vegyen, akkor valószínüleg van keret a drágábbik, jobbik változatra is. Ha ma nincs rá keret, lesz holnap. Mindenki felállít egy kopromisszumot magában vagy határt ami fölé nem megy, de azon a határon belül megveszi a legjobbat. Én is HJC-vel kezdtem meg Spool-el. Most Suomy van meg Berik. Később Alpinestars lesz és ARAI.
Ja és mégegy. Az hogy jó bőrruhád van az nem jelenti azt hogy drágán vetted. Vagy carbon vagy üvegszál bukód. Azért is írtam hogy inkább egy használt karbon mint egy új műanyag. A pénz UGYANANNYI.
Ha benzinre van pénz akkor sisakra is lesz...Nem féltek senkit hogy éhenhalna, mivel a mai világban a motor luxuscikknek számít.
Ismertem egy gyereket aki 2005-ben annó megvette az új gixerét. Sajna egy CMS bukót vett a motor mellé (E szabványos) 2006-ban kiszaladt az útról, lefejelt egy fát. A bukó kettényílt a fején, a srác szegény meghalt.
Sajnos volt szörnyű példa látni hogy mit nem véd egy műanyag bukó. Ezért írtam a spórolást. Mindenki dolgozik, pénzt keres, ELŐBB UTÓBB LESZ PÉNZE!
van 1 ismerősöm. jött 1 lány,aszonta mégegyet,az fiú lesz.
jött egy ikerpár....lányok. sebaj,majd a következő....
Ő most jön,és mi lesz? Természetesen lány.....
De az asszony azt mondta neki,még 1-et bevállalna,hátha.....
Gondolhatod, cimbibe erre megpattant valami....
Ja és mégegy. Az hogy jó bőrruhád van az nem jelenti azt hogy drágán vetted. Vagy carbon vagy üvegszál bukód. Azért is írtam hogy inkább egy használt karbon mint egy új műanyag. A pénz UGYANANNYI.
Ha benzinre van pénz akkor sisakra is lesz...Nem féltek senkit hogy éhenhalna, mivel a mai világban a motor luxuscikknek számít.
Ismertem egy gyereket aki 2005-ben annó megvette az új gixerét. Sajna egy CMS bukót vett a motor mellé (E szabványos) 2006-ban kiszaladt az útról, lefejelt egy fát. A bukó kettényílt a fején, a srác szegény meghalt.
Sajnos volt szörnyű példa látni hogy mit nem véd egy műanyag bukó. Ezért írtam a spórolást. Mindenki dolgozik, pénzt keres, ELŐBB UTÓBB LESZ PÉNZE!
Rock-nak jobbulást!
Megyek a beteg férjecskémhez ...
Azt mondta Zseby, hogy majd ír neked ide, de valószinű ma már tárgytalan lesz, mert sok a dolga, és holnap utazik.
Menjél DVD-t nézni a szegény,beteg férjecskéddel!
Zseby nem hívott, a Tiéd holnap megy...
Szia bari bárány!
Nekem van egy bátyám, Faternak van 2 öccse, az egyiknek 3 fia, apai nagyapámék 7-en voltak fiú testvérek....
jött egy ikerpár....lányok. sebaj,majd a következő....
Ő most jön,és mi lesz? Természetesen lány.....
De az asszony azt mondta neki,még 1-et bevállalna,hátha.....
Gondolhatod, cimbibe erre megpattant valami....