valahogy én is igy vagyok a supermotorozással vendéglátásba dolgozom mi is a család alapitás elött állunk nincs idöm annyit motorozni,hogy az ugy mennyen(kerekezés,stupizás stb)igy váltotam csapatot is és késöbb motrot is ezzel csak azt akartam mondani hogy átt tudom érezni!vagy rendessen vagy sehogy!de nehogy tultoljuk......
A legnagyobb baj az, hogy nekem sok időmet elveszi a kicsi így szerintem nem tudnám elvárt módon betölteni ezt a szerepet.
Hétköznap melózom, hétvégén meg én vagyok otthon a fiammal, mert hétvégén meg a párom melózik....
Na most így elég nehézkes még motorozni is mellette. Bár a havi egy klán túrát valahogy meg lehetne szervezni talán....
Szóval mire ezt leírtam, már rájöttem, hogy nem is kell (pedig jó lenne) minden hétvégén ráérnem, tehát akár be is vállalhatom ezt rámragasztott izét..... legalább lesz valaki, akit lehet hibáztatni, köpködni piszkálni....
Én nem erősködöm, ha ők úgy akarják....ám legyen!
Belegondoltam, ha elkezdek különcködni, mint a Józsi a sok Béla között Rátóton.....még a végén megköveznek!
Szia! Köszi. Nu, Nokia 6230i kijelzős hibás a szervíz szerint, mondjuk el is hiszem, előszőr vibrált a kép majd rá 1 hétre eltünt. Nagy fehérség van, világít. Meg láthatatlanba nyomogatom a kódokat. :-) Amúgy megy. Nu: 7800 körül van egy uj kijelző, igaz lehet bagy szted érdemes egyet pl. a vaterán venni vagy átvágnak? Vagy adjam el a fenébe az egész tf-t? vagy csinaltassam meg és úgy adjam el :-- Egyáltalán lehet szerezni egy uj kijelzőt és egy mobilszervízes bolt brakja nekem? Hmm? Szakvélemény? thx. :-)
Gratulahaver , te tényleg mester vagy ! igy láttatlanban is tudsz segiteni , a Dunaujvárosi szervizek meg csak arra valók hogy vissza küldjék a központba a hibás készülékeket
Nem kéretem, de sosem voltam ilyen pozicióban. Gondolom nem csak annyi a vezető feladata, hogy elöl menjen....