Akkor az Te voltál bammeg! ! ! ! ! ! !
Ott jöttem szembe veletek fűfő körül!Aztán tali volt a tarkával és nyél a Pentele ring!KIIIIIIIIIrályos volt nagyon! vehetek új csimmát mert elégett!
ha a gyárival mész akkor igen. Nekem be van tekerve 3-ig és így sokkal kevésbé bólint be. Viszont igaz, hajlamos kicsit elmászkálni a szar úton, meg kell szokni.
Én nem értem, neked mennyi bajod van ezzel a motorral.....
Pattogni?
A szentendrein én szinte észre sem veszem motorral az úthibákat, olyan jól csillapít és elnyeli.
Tegnap gurultunk a srácokkal egy nem kicsit, megnéztük Papkeszit meg utána körbe a tengert.
Két kutyulit is láttam szemben, az egyiket Balatonfűzfő és Balatonalmádi között a másikat Badacsony magasságában. Valaki magára ismer ?
Kykee azt nem mondtad, hogy még nincs kész a ring és ha ott érnek szedik a belépőt és a kilépőt.
Miért?
Amúgy meg tenleg pattog.
Az első teló 5 csiknál van.
A hátsó meg 4 -esen
És csak össze futok az egész csapattal!
Te dobtad el magad mint 1 fürdős kurva
Csak sajnos kicsi drága motorod bánta
Könnyű a mazsolát cikizni
Ott jöttem szembe veletek fűfő körül!Aztán tali volt a tarkával és nyél a Pentele ring!KIIIIIIIIIrályos volt nagyon! vehetek új csimmát mert elégett!
Én nem értem, neked mennyi bajod van ezzel a motorral.....
Pattogni?
A szentendrein én szinte észre sem veszem motorral az úthibákat, olyan jól csillapít és elnyeli.
Hali
Hááát az úgy volt, hogy csak kb. 9000.
De pöpec jó érzés volt
Ami elrontotta,hogy pattogtam a kereszt javításokon, mint a nikkelbolha ezen a nyamvadt Szentendrein.
Még 109 km és viszem az 1000-re.
Tegnap gurultunk a srácokkal egy nem kicsit, megnéztük Papkeszit meg utána körbe a tengert.
Két kutyulit is láttam szemben, az egyiket Balatonfűzfő és Balatonalmádi között a másikat Badacsony magasságában. Valaki magára ismer ?
Kykee azt nem mondtad, hogy még nincs kész a ring és ha ott érnek szedik a belépőt és a kilépőt.
Nagyon csendben vagy! azt mondtad, hogy még este beszámolsz.....
Nos, milyen volt a 10e ?