Héhé répcelakiiiiii? Én meg kemenesmihályfai...nem laksz tul messze van vagy 20-25km...most csinálom a jogsit,ha meglesz majd motorozhatnánk!Van még DRZ-s a környéken,ugyh többen is akár!Adsz vmi elérhetőséget?Msn vagy telszám?aztán majd megbeszélhetjük ha gondolod!
Off: váááá koluzsa, elrontottam Régen nagy rallyfan voltam Keress rá Boroznaki-ra mikor subaruval küldik mikulás rallyn, az se rossz, vagy az örök zsigulis Balázs Öcsi
Gy m s megye Beled község ! ezek valami thaivani gumik de mi nem az (olaszországból borgosessiából származik a helyi mocis boltból) minőségben közeli a mitashoz és kiváló ár érték arányú!
látam hogy érdekelt valakit kézvégő !
nincs kedve molvasgatni inkább csak megosztom veletek 1-2 versenyző véleményét
a KÉZVÉDŐ az csak a kezet védi ! a karokat nem !
épp ezért ha valakinek törik a kar akkor érdemes vagy rövidebet vagy az universális összevisszahajlósat venni !
ha pedig csak endúróztok és erre kell valami megteszi a sima műanyag is ! de már nem drága az alus se......ha supermoto akkor pedig lehet venni olyat hogy csak az alu van nincs rajta műanyag
Én most szereztem ac-10est, első úton minuszoltam a hűtőt, ami ELKÉSZÜLT! 4 hét után ma mehettem vele először...
Amúgy gumi Nekem jónak tűnik. Szép bütykös
Amugy én is pókozok, látom te se tudtál egynél megállni!