Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Véletlenül arachnidán nem vagy fent?
Amugy én is pókozok, látom te se tudtál egynél megállni!
felvettelek...köszii
MSN : tam1981@freemail.hu
vegyél fel nyugodtan
Rendben csak vmi elérhetőséget adj légyszi a biztonság kedvéért!
Szevasz Bazseee !
Szinte minden hétvégén kimegyek a Ringre.
Biztos az én mocimat láttad.
Persze majd csapathatunk.
Majd jelentkezz ha aktuális !
Én inkább arra gondolok, hogy a sportkipuffal nem feltétlenül kéne együtt járnia a durrogásnak.
Amugy miota van meg a géped?Nem jártál vele a ringen?mármint nézőként?Mert egy ugyanilyen gépet láttam ott asszem tavaly...
Héhé répcelakiiiiii? Én meg kemenesmihályfai...nem laksz tul messze van vagy 20-25km...most csinálom a jogsit,ha meglesz majd motorozhatnánk!Van még DRZ-s a környéken,ugyh többen is akár!Adsz vmi elérhetőséget?Msn vagy telszám?aztán majd megbeszélhetjük ha gondolod!

üdv
Szevasz !
Engem érdekelne egy hátsó gumi.
Én répcelaki vagyok.
Hol lehet elérni ?
Ha már rally, akkor zsír vagy!
ja és ugy meg változot a menet tulajdonság hogy hogy nem is tudom . szerintem hátsó fogaskeréknek kisebbnek kéne lenni azt hiszem
felbarkácsoltam de azt hiszem meg kell rendesen csinálni
Off: váááá koluzsa, elrontottam Régen nagy rallyfan voltam Keress rá Boroznaki-ra mikor subaruval küldik mikulás rallyn, az se rossz, vagy az örök zsigulis Balázs Öcsi
Gy m s megye Beled község ! ezek valami thaivani gumik de mi nem az (olaszországból borgosessiából származik a helyi mocis boltból) minőségben közeli a mitashoz és kiváló ár érték arányú!
Neem, ez az ami először ment tönkre illetve rönkre csak most készült el
mendei neked hány ilyen izéd van?
én a parillában vettem 5ezerért márkanélküli kormányt, háát nemtom hogy mennyire foglya bírni
Renthal 12e "22"
látam hogy érdekelt valakit kézvégő !
nincs kedve molvasgatni inkább csak megosztom veletek 1-2 versenyző véleményét

a KÉZVÉDŐ az csak a kezet védi ! a karokat nem !
épp ezért ha valakinek törik a kar akkor érdemes vagy rövidebet vagy az universális összevisszahajlósat venni !
ha pedig csak endúróztok és erre kell valami megteszi a sima műanyag is ! de már nem drága az alus se......ha supermoto akkor pedig lehet venni olyat hogy csak az alu van nincs rajta műanyag

röviden ennyi
ennek is annyi lett
mitcsináltál?
jaja, asszem azok, de ez is jó
Én most szereztem ac-10est, első úton minuszoltam a hűtőt, ami ELKÉSZÜLT! 4 hét után ma mehettem vele először...
Amúgy gumi Nekem jónak tűnik. Szép bütykös
Szabó-Koluda páros? Már eladták ezt az autót, de építettek másikat. Egyébként a sofőr crossozik...