az tényleg jó lenne
biztos nem rossz gumik
de nem ez a márka vált be a legtöbb embernél az is biztos
nekem a mitas is szimpi
csak majd azért kiakarok próbálni mást is
Helló!
DRZ-re ( E, S) keresek első fékhez fékállványt, ha vki tud ilyet dobjon egy emailt vagy csörgessen meg. Elvileg a RMZ is jó lehet rá .Tel. 06 30 316-5870. Email:kisbihar@freemail.hu
Tökéletesen előkészített, belocsolt pálya vár minden kedves érdeklődőt és motorost július 4-én a Pirelli Motocross Szombaton a nyáregyházi motocross pályán, délelőtt 10 órától.
Programok: Gumitesztet végez Szvoboda Bence (Team KTM) és Lécz Gergő (Team Suzuki).Ott lesznek a Team Suzuki versenyzői is: Déczi Balázs, Nagy Alex, Somlóvári Dániel, Horváth László.
Bemutatkozik a Pirelli teljes MX gumi választéka, minden létező méretben. Pirelli gumiszerelést a helyszínen biztosítunk a rendezvény ideje alatt. Egész napos díjmentes motorozás egy világbajnoki színvonalú pályán.
Ha még ez sem lenne elég, csak ezen a napon, SZENZÁCIÓS ÁRAKON juthattok hozzá új Pirelli gumikhoz. Ne feledd otthon a motorod, a kopott gumikra pedig ne legyen gondod, egy új Pirellivel még sokáig húzhatod.
Még a kép is megvan Elöl 120, hátul 130 asszem. Egy igazi endurohoz képest tuti, h fos. Hátul nagyon széthúzza a felni a gumit, de azért fog, egész jó szerintem. Az első meg nem sokat tapad, meg a hosszanti nyomvályúk is megvezetik. De ez van. Annyira azért nem rossz.
engem lebeszéltek róla
gas gas fórumon van 1-2hardenduros
és ök mondták hogy ne vegyek ilyet mert 1kalap sza*
haverom is állandóan kalapálja minden esés után
az elsöben meg 1500maximum
de még 1hátsó gumit kifogbirni biztos az elsö
biztos nem rossz gumik
de nem ez a márka vált be a legtöbb embernél az is biztos
nekem a mitas is szimpi
csak majd azért kiakarok próbálni mást is
hogy derül ott ki hogy jó vagy nem jó a gumi?pirelli
ti lecserélitek?
DRZ-re ( E, S) keresek első fékhez fékállványt, ha vki tud ilyet dobjon egy emailt vagy csörgessen meg. Elvileg a RMZ is jó lehet rá .Tel. 06 30 316-5870. Email:kisbihar@freemail.hu
Nekem volt AC-10 endurozásra jó választás szerintem.
hülyeség?
én inkább ilyent szeretnék majd
michelin AC-10
következö ilyen lesz nekem
Pirelli Motocross Szombat
Tökéletesen előkészített, belocsolt pálya vár minden kedves érdeklődőt és motorost július 4-én a Pirelli Motocross Szombaton a nyáregyházi motocross pályán, délelőtt 10 órától.
Programok: Gumitesztet végez Szvoboda Bence (Team KTM) és Lécz Gergő (Team Suzuki).Ott lesznek a Team Suzuki versenyzői is: Déczi Balázs, Nagy Alex, Somlóvári Dániel, Horváth László.
Bemutatkozik a Pirelli teljes MX gumi választéka, minden létező méretben. Pirelli gumiszerelést a helyszínen biztosítunk a rendezvény ideje alatt. Egész napos díjmentes motorozás egy világbajnoki színvonalú pályán.
Ha még ez sem lenne elég, csak ezen a napon, SZENZÁCIÓS ÁRAKON juthattok hozzá új Pirelli gumikhoz. Ne feledd otthon a motorod, a kopott gumikra pedig ne legyen gondod, egy új Pirellivel még sokáig húzhatod.
köszönöm mindenkinek a segítséget!
120as van elöl hátúl?
nem rossz kanyarodni igy?
A gyári műanyag az jó, nem törik el, csak benyomódik és visszahajtja a kar végét.
gas gas fórumon van 1-2hardenduros
és ök mondták hogy ne vegyek ilyet mert 1kalap sza*
haverom is állandóan kalapálja minden esés után