csak azért adom mert mert inkább túrázgatok... és arra kényelmetlen... sajna... am simán bírná... volt hogy 1 nap 800 km és simán... főleg most ezzel a hosszabb áttétellel...
750e Ft. vatta új gumival éf fékbetét + idomok + gyári tükör + még 1 láncszett lánckerékkel + még egy 50%-s hátsó gumma..
stb stb.. és szerintem igen szép állapotban van... olajat nem eszi...
Jha és még nem hirdetem...
hát az a baj hogy alkudoznak... én meg nem szeretem... szerintem nagyon jó állapotban van ... ahhoz képest hogy amiket te is mondasz hogy mi van a neten... nem sokért adnám sztem..
biztos tuti lesz...
énis gondolkoztam hogy ha nem adnám el a mocit akkor úgyis vinnem kellene a festőhöz a tankot... te is láttad hogy a benya elintéztae a dukkót... át festettem volna fehérre... meg szereztem volna fehér hűtőidomot és kék matricával feldobtam volna.... De így marad így és majd tavasszal várja új gazdáját.
meg azért csinálom magamnak mert igy sokkal olcsób mindha venném matrica gyártótól
meg mivel endurózok sajnálnám 6-7ezer ftos matricákat összabas***ni
sablonok megmaradnak és bármikor tudok újat csinálni
hütöidom élvez elsöbséget,többit csak késöbb de meglesznek
várom már hogy frankó legyen és ma kaptam infót hogy megjöttek matricáim(másfél méter fényes fekete meg másfél fényes fehér) ebböl lesz hütöidom matrica meg tank meg oldalidomokon a háromszög matrica
én már mennék... áá tavalyi képeket nézem és
hiányoznak az együtt töltött pillanatok.... azok a pillanatok amikor bohóckodunk.... és azok amikor összekapunk a konkurencia tetemeivel
stb stb.. és szerintem igen szép állapotban van... olajat nem eszi...
Jha és még nem hirdetem...
énis gondolkoztam hogy ha nem adnám el a mocit akkor úgyis vinnem kellene a festőhöz a tankot... te is láttad hogy a benya elintéztae a dukkót... át festettem volna fehérre... meg szereztem volna fehér hűtőidomot és kék matricával feldobtam volna.... De így marad így és majd tavasszal várja új gazdáját.
meg mivel endurózok sajnálnám 6-7ezer ftos matricákat összabas***ni
sablonok megmaradnak és bármikor tudok újat csinálni
ezek lesznek sablonok,kész lesz dobok fel képeket
lesz még berik logó is
várom már hogy frankó legyen és ma kaptam infót hogy megjöttek matricáim(másfél méter fényes fekete meg másfél fényes fehér) ebböl lesz hütöidom matrica meg tank meg oldalidomokon a háromszög matrica
hiányoznak az együtt töltött pillanatok.... azok a pillanatok amikor bohóckodunk.... és azok amikor összekapunk a konkurencia tetemeivel