Ma jártam arra, benéztem a 4 Kelemen című motorosboltba a futár topictárs által emlegetett küllőgyártásnak utánaérdeklődni...szóval: nem ők gyártják, hanem egy - egyébként itt az apróban is rendszeresen hirdető ember - és ők inkább nem is folynak bele a dolgoba, mert marha lassan megy a dolog és a tökük tele van amikor már 3. hete rajtuk keresi az ember a küllőjét...tehát kb. ez is olyan volt mint a klasszikus vicc ("nem Jerevánban hanem Tbilisziben, nem Moszkvicsokat hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak")...
Nézd meg a képeimet,az van rajtam.Mit tudom én mennyibe kerül,én 2 éve vettem használtan. Egyébként utcai használatra alkalmasnak tartom,mert ott ritkán perecel az ember,viszont a pályázásba ezt bele kell kalkulálni gyakrabban és ehhez erősebb bőr kell,profibb varrásokkal.
Sziasztok!
Hogyan kell felrakni az ún. "nítelős" láncokat, ahol nincs patentszem, hanem csak összepréseled és elütöd a stift végét? Milyen szerszámok kellenek ehhez?
Akinek van elfekvőben hátsó lánckereke kicsi pénzért,szóljon nekem! 46-47-48 érdekel elsősorban
Nem tudja valaki véletlenül, hogy wr 450 felni jó a DRZ be?
Vagy könnyen bele alakítható?
Hozd az unokatesót is.
Palkó jön?
Ha netán Helles és Palkó nem jön az Téged ne befolyásoljon várunk szeretettel.
Hogyan kell felrakni az ún. "nítelős" láncokat, ahol nincs patentszem, hanem csak összepréseled és elütöd a stift végét? Milyen szerszámok kellenek ehhez?
elötte is