Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na már a fórum se jó nektek
megjött
MSN h1n1
nekem se jó az msn...
Nekem is jó az msn !
msn jó lánc nem volt vészes árban
a 33ezres B-Star lukadt ki? fontos lenne tudnom mert lehet vennék olyat, de ha 1 csúszásnál lyukad akkor nem veszem meg....
15e volt a lánc..

AZ msn nem működik nekem... De a gépem is f*s csak nicns lé másikra...
hallo msn mukodik valakinek?
neked hogyé adták
Énis RK-t vettem szintén parillától és szintén színeset. csak én kéket
Még nem hoztam el a motort de 1-2 napon belül elhozom és megmondom de am protekciós lessz
Biztosan kinézek majd!
igen azt tekerd le elsönek
Csatlakozom.És kiegészíteném annyival,hogy itt sincsen óccsó-jó. n már rájöttem.Nem csúsztam hosszút,de kilikadt a bőr.Tehát az RMC-s nem a legfaszább
Bőr.
A cordura is csak ideig-óráig vízálló, úgyhogy esőruha ahhoz is kell, tehát kb. ugyanott vagy azzal is. Viszont a bőr sokkal jobban véd ha aszfalton csúszol (a cordura egyszerűen elég rólad) + abban (ha megfelelő /passzentos/ méretű rád) nem tudnak elmozdulni a protektorok, míg a cordurára ez messze nem igaz...
Csak a pofám jár, ne vedd komolyan A képeidről úgy látom, h a teló szétkapásának első lépése, h krovával lecsavarom a zárókupakot. ha jól látom
Ha vakon végződik,semmit.Ha össze lenne dugva,egy retesz lenne,hogy csak akkor tudj indítani,ha a kuplung be van húzva.
jó reggelt.

Látom mindenki csinosítja a vasat, kezdődik a jó idő.
Én is hozzáfogtam rakok fel ma képeket.

Érd., hogy a kuplungkar végénél van egy szürke "hengeres csoki"
aminek a vezetéke vakon végződik.
Az mi célt szolgál?
Jó reggelt mindenkinek!

Kérdésem lenne, hogy az R18 140/80 vagy R18 130/80-as gumi befér-e hátra úgy, hogy nem darál le semmit? Mennyire befolyásolja a motort? Van-e értelme a szélesebb guminak, vagy maradjak a gyári méretnél?
de jo aza lánc,
na elküldtem ma tehát hétfőn reggel a cuccot remélem hamar odaér.
Estét mindenkinek!
Látom mindenki dobálja fel a kopott lánckerekes képeit,épp unatkozom úgy h énis rakok már fel ilyet
Lássatok mán igazi kerekelést igazi suzukival:

azt hittem észre se veszed na jóéjt mindenkinek
kb 15-20 között mozog a gyári RK ha egyáltalán lehet ugyanolyat kapni, én is RK-t vettem de az szines és nem a gyári 15900 a parillánál