fuh hallod most szóltam haveromnak hogy szerezen már be nekem pár szint ha tud
mert kollégámat hiába kértem meg már 50szer mindig elfelejti vagy nincs ideje elmenni
de ö tápiószecsön veszi vagy nagykátán
hali skacok keresek 2004 drze-hez karbiba főfúvókát 165 volt benne de nem az igazi, és ezért egy kicsit nagyobbat akarok tenni bele kb 170vagy175-ös kellene tipp kéne hol jutok hozzá.Aki tud valamit segítsen előre is kössz
Beszéltünk a szervezőkkel, és nem kell regisztrálni, csak gyere.
A teszt az enduró, és a cross pályán zajlik, ha motorral jössz a cross pályát használhatod.
Ha netán SM a gép, én szívesen kölcsönadom.....
szia, én a bőrt ajánlom, nem szakad ki ha esel, és bírja az esőt is ne parázz, én van mikor letévedek az aszfaltról és besározom magam sisakig, de bírja a bőr!
na bakker ha ilyen még elmegy, akkor az enyém még egy évig lazán bírja, nem lesz ebből csere........
szerintem Q gyorsan cserélj láncszettet, mert úgy jársz, mint a haver, hogy a leszakadó lánc letört a blokköntvényből egy darabot és nem is lehet javítani.
Srácok aki supermotozik az milyen cuccot használ?Mármint ruhát!Most ruha vétel előtt állok és nem tutom h melyet vegyek!?Bőrt vagy cordurát!A bőr nekem biztonságosabbnak tűnik közúton mint a cordura viszont ha esik az eső és megáztatom a bőrt akkor nem tudom mi lesz belőlle!Páncél talán olyan kemény lesz szerintem!Szerintetek melyik a jobb és ti milyet használtok, mik a tapasztalatok?
azt igazítottam rajta hogy már teljesen elvoltak hajolva szinte már feküdtek a fogak és az szedtem le róla a flexel de már bánom hogy nem csináltam akkor róla képet mert így most biztos hűjének néztek meg ilyesmi hogy azt sem tudom hogy mit beszélek
mert kollégámat hiába kértem meg már 50szer mindig elfelejti vagy nincs ideje elmenni
de ö tápiószecsön veszi vagy nagykátán