hy én az universalnal vettem kyoto gumit párba 14 ért
(akciosan)
nagyon durván nézett ki de sajna mire használhattam vna má eladtam a gépet,de az elsö még megvan!
igéretesnek néz(ett) ki!
szia! akkor azt mondod hogy hiába van bemelegedve a motor, ettől a hidegtől még mindig leállhat? hmm! lehet tényleg le kéne motorozni délre hogy megnézzem vajon az-e a hiba oka! a legjobb indok ha az asszony kérdi miért lépek le csak is műszaki okok miatt
Lenne egy kérdésem! Mostanában már elő-előveszegetem a BIG-emet és azt tapasztaltam hogy hidegen is meg melegen is mikor állok a lámpánál vagy csak úgy megállok, és alapjáraton megy a gép és utána ha ráhúzom a gázt akkor leáll! Beindul pöcre utána de akkor is idegesítő mert nem akarom mindíg ..kuplungdekompresszorindít... végigjátszani! Nincs valakinek ötlete hogy miért csinálhatja ezt? esetleg volt valakinek hasonló esete?
előre is köszi srácok!
na hát a vízpumpasimmeringnél megy be a víz
*2 ajkú simering van a vp nél és ha átereszt az első akkor a vp nél elkezd csepegni egy furatból a víz ez védelem h ki mennyiségű szivárgás esetén ne follyon össze azonnal az olajjal
*úgytűnik neki mind a 2 ajak átenged és így leehtséges
(akciosan)
nagyon durván nézett ki de sajna mire használhattam vna má eladtam a gépet,de az elsö még megvan!
igéretesnek néz(ett) ki!